2777
2789

از همین امسال کلاس برو، آزمون ثبت نام کن و مشاور بگیر‌.

هر چی آزمون خطا هست این دوسال انجام بده.

که دیگه سال کنکور نخوای تازه روتین درس خوندن برای خودت ایجاد کنی. از قبل بلد باشی و فقط اجراش کنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکوری نیستم ولی خب...

از دهم قوی بخون، آمادگی هر اتفاقی رو داشته باش، کلاس و مشاور و آزمون آزمایشی رو حتما شرکت کن، از همین اول کاری است بزن، تشریحی ام کار کن، ممکنه یهو نهایی بشین

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

از همین امسال کلاس برو، آزمون ثبت نام کن و مشاور بگیر‌.هر چی آزمون خطا هست این دوسال انجام بده.که دی ...

چه کلاس و آزمونی پیشنهاد میدید ؟ مشاوره واجبه؟

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

هوش مصنوعی تا نهایت 20 سال آینده تقریبا تمام شغل های خدماتی و کارگری رو میگیره از بشر حداقل

یه ربات هیچوقت نمیتونه به خوبی انسان کار کنه حداقل تا بیست سال اینده

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

کاش حرفایی که الان بهت میزنم رو یکی وقتی دهم یازدهم بودم بهم میگفت🙃 عزیزم من قبولی پزشکی امسال هستم...مخصوصا اگه رشتت تجربیه از همون دهم سفت درس بخون.

تست بزن تست تست تست

خوندن متن کتاب به دفعات زیاد واقعا تاثیری نداره. خودتو غرق تست زدن کن.

هرروز قبل شروع درس، برنامه مشخص کن که چیا میخوای بخونی و تا تست شمارع چند بزنی. نظم داشته  باش.

هزار تا منبع نزن. منابع خوب رو بزن بعلاوه ازمون. میتونی از تل دانلود کنی. ...فعلا همینا یادمه. سوالی داشتی بپرس🩷

💄🩺

ازهمین دهم خوب بخون نگه ندار برا سال کنکورانقدر نه ها ک خسته بشی ولی شل و ول هم درس نخون..

چه ساعت مطالعه ای پیشنهاد میدید؟

یه ربات هیچوقت نمیتونه به خوبی انسان کار کنه حداقل تا بیست سال اینده

اگه تو مسیر پزشکی هستی نگران نباش. پزشک و دندونپزشک و پرستار و کلا قشر درمان حالا حالا ها جاشون گرفته نمیشه. محکم درس بخون.

💄🩺

کاش حرفایی که الان بهت میزنم رو یکی وقتی دهم یازدهم بودم بهم میگفت🙃 عزیزم من قبولی پزشکی امسال هستم ...

همین الان داشتم تست زیست میزدم خیلی غلط دارم دریای دیگه هم تقریبا همینطور ، بین کلاسهای آنلاین و مدرسه نمیتونم تعادل برقرار کنم ، زیست همش یادم می‌ره نکاتش رو ، همششششس سردرگمی 

این موارد رو ممنون میشم کمک کنید

تبریک میگم بابا قبولی خانم دکتر🥲🥹🩷