2777
2789

مردی که توی دوستی و اوایل ازدواج براتون خیلی خرج کرده ولی در کنار اینها بدقول ولخرج و بی فکر بی حساب کتاب بوده هرچقدر گفتید بهش انقدر خرج خانواده مفت خور و دوستات و مردم نکن ولی گوش نکرده پول خوبی درمیاورده و همه رو خرج میکرده واسه شما هم خرج میکرده مثلا هر دو ماه براتو طلا میخریده هر ماه ده تا پونزده میلیون پول بحسابتون میزده واسه خونه بهترین مواد غذایی و میوه میخریده وسیله خونه همه رو نو میخریده لباس بهترینها تا دو سال میگذره ورشکست میشه شما میفهمید نزول کرده بعد از شما هم یه مبلغ سنگین قرض میکنه (۳۰۰) میلیون و دیگه نمیده حالا کم میاره کارش و از دست میده به خاک سیاه میشینه حالا شما پشتش در میاین کمک میکنید یا گرفتن وام بدهی هایی که بالا اورد و بده و پس اندازی که خودتون کردین و طلاها همه رو میدید چیزی در حدود سه میلیارد سرمایه کارش میکنید حالا همه کاره شمایین درامد زندگی از سرمایه شماست مدیریت کامل قسط های بانک با شماست چون به این مرد باشه بازم تمام قسط ها عقب میفته باز بدبختی ولی این قرض شما روخسته کرده یه بچه هم دارین از این مرد طلاق نمبگیرید؟هیو نقش مالی نداره تو زندگی هیچ حسابی نمیتونید باز کنید روش یعنی اگر مریض شدین اون از خودش پولی نداره ببره دکتر جز در امد همین کار کع سرمایه اش رو شما دادین و تقریبا خودتون صاحب کارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نزول کرده خوردی خوب بوده حالا که ورشکست شده میخوای ولش کنی؟ مگه طلاها رو خودش نخریده از پول خودش بهش سرمایه دادی میگی شدم صاحبکارش؟ عزیزم از متنت اینا رو من فهمیدم اشتباه میگم؟ 

تا نزول کرده خوردی خوب بوده حالا که ورشکست شده میخوای ولش کنی؟ مگه طلاها رو خودش نخریده از پول خودش ...

سیصد میلیون پول گرفته اونو در نظر نگرفتی جانم بعد به حرف زنش گوش نمیداد انقدر میگفت بزار جمع کنیم اینجوری پولها رو به باد نده هنوزم همینه بی فکر بی حساب کتاب باید همش کنترلش کرد 

سیصد میلیون پول گرفته اونو در نظر نگرفتی جانم بعد به حرف زنش گوش نمیداد انقدر میگفت بزار جمع کنیم ای ...

خدا کمکتون کنه ولی عاقبت نزول کردن همینه من باشم پای شوهرم میمونم البته من شرایط زندگی خودم رو میسنجم از اخلاق و رفتار شوهر شما اطلاع ندارم نمیشه با چندتا خط نوشته نسخه پیچید