2777
2789

خواهر شوهرم فقط به شوهرم میزنگه مثلا میگه بیا حلیم ببر یا مادر شوهرم اونروز بهش از روستا گوجه فرنگی نمیدونم بادمجان داده بود اونم اورده بود خونه منم گفتم چه مرضیه هزار تا حرف زدن هزار تا بی حرمتی کردن الانم دو کیلو گوجه میفرستن که چی به شوهرم گفتم دیگه از اونا وسایل نیار اگر نوه هاش رو دوست داشت در طول این پنج ماه یه میزنگید نمیدونم هدفشون چیه به شدت هم اهل دعا و طلسم هستند که من اعتقادی ندارم 

مادرشوهر منم اینطوریه خخخ.

معلوم نیست چه مرگشونه. 

من یه مدت میگفتم نفرستن دیدم جنگ اعصاب درست میشه.

الان هیچ نمیگم میخورم همه رو

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن  

می خوان راهشون بسته نمونه. 

اصلا حساس نباش  غر بزنی کم کم شوهرت می گه زن من  خوبی مادرم رو هم نمی تونه بیینه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!