2777
2789

قدیما وضعیت انقدر بد نبود اگه الان پولی نداشتی با کمی قناعت و کم لباس خریدن برا خودتو بچت... صاحب ماشینو وخونه میشدی. الان دیگه مثل قدیم نیست هرکی فقیره روز به روز فقیر ترم میشه الان اگه حسرت داشتن ماشینو زندگی و خونه خوب تو دلمونه! خودمون دیگه رفتیم به درک ..‌ حداقل چنتا بچه دیگه ام میاریم اونا حسرت بخورن... نگید خدا روزی میرسونه ! که ندیدم برسونه

اونی که پولداره  با مالو اموالش کیف میکنه بچه دادم بشن بچه هاشم کیف میکنن

نه ما

جاریم سومین بچشو اورده اونم تو فقر! چرا؟! تا شوهرش از سربازی معاف شه و وامو نمیدادونم۷۰تومنم پول دادن بهشون! الان باز پولا خرج شدن میکوبن تو سر خودشون

ولمون کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به بچه نداره

مهم مدیریت و عقل هست 

طرف 10 تا بچه چهار تا زن داره 

به درستی داره مدیریت می‌کنه و خوشبخت ن

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

تا وقتیکه نمیتونید وسیله های بچه رو تامین کنین بچه دار نشیننزارین حسرت رو دل بچه بمونه

دقیقا ... طرف بچه اورده استوری میذارن که بچم شیر خشک نداره پوشک نداره! مگه وضعیتتو نمیدونستی که بچه دار شدی!

ولمون کن 

ربطی به بچه ندارهمهم مدیریت و عقل هست طرف 10 تا بچه چهار تا زن داره به درستی داره مدیریت می‌کنه و خو ...

حتنا پولشو داره که چنتا بچه داره.

آره تو فقر و بی پولیم میشه بچه بزرگ کرد اما له شرطی که لباس کهنه های مردمو تن بچه ها کرد... برا مدرسه تغذیه درستو حسابی نبره..! پیاده تو سرما گرما بره مدرسه و بیاد! گوشت قرمز...هم که تعطیل... همش حسرتو حسر ..آره اینجورم میشه بزرگ کردمثل قریما

ولمون کن