2777
2789
عنوان

کلافم ازین وضعیت لطفا اوضاع مالیتون خوب نیست بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 29 پست
دقیقا ... طرف بچه اورده استوری میذارن که بچم شیر خشک نداره پوشک نداره! مگه وضعیتتو نمیدونستی که بچه ...

من دوستم بچش بدنیا اومد

خب من مجردم خرجم با پدرمه

بش ۳۰۰ کادو دادم

پشت سرم حرف زد گفت من مشکل دارم اومده ۳۰۰ کادو داده پول هیچی نیست من مشکل دارم دستم تنگه باید کمکم میکرد

خواستم بگم مگه من گفتمت بچه بیار که خرجشو بدمت با کادو!!!

بيچاره بچه هاى بى گناه شدن بازيچه يه عده بى فكر به خاطر وام و زمين به اين دنيا ميان معمولا هم هرچى ف ...

دقیقا اللنم وعده دادن هرکی سال ۱۴۰۵ بچه باید تا یکی دوسال ماهی ۲ تومن میدن! آخه دوتومن دوتا پوشک میکنه! گیریم تا دوسال دادن سالای بعدش چی! بچه هرچی بزرگتر بشه خرجش بیشتره... الانم مردم گول میخورن

ولمون کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اللنم وعده دادن هرکی سال ۱۴۰۵ بچه باید تا یکی دوسال ماهی ۲ تومن میدن! آخه دوتومن دوتا پوشک میک ...

برادرزاده من متولد ٨٧ اون سال پوشش ايرانى بهش نميساخت ماهى ١/٥ پول پوشكش ميشد 

الان ٢م ماهى !!!!!

چه گشنه اى بوده اون ديگه !!!!بگو صدقه نميخواستم بدم كه هديه بوده

بخدا ایقد ناراحت شدم

خب وقتی پول نداره خرج بچه بده چرا اصلا بچه اورده که چشمش دنبال کادوعه

موندم چطور میخواد از این ببعد خرج بچه بده

بخدا ایقد ناراحت شدمخب وقتی پول نداره خرج بچه بده چرا اصلا بچه اورده که چشمش دنبال کادوعهموندم چطور ...

منم اوضاع مالیم خراب... شوهرم از هر لحاظ داغون! بعد چند نفر گیر دادن بچه دوم بیار ... ینفر دیگه گفته بود جتما این نازا شده که دوباره بچه نمیاره😐 

انگار قرار من بچه دار بشم اونا خرجش بدن بزرگش کنن

بچه اولو بخاطر حرف مردم اوردم دومیو بخاطر دهان گشاد بقیه نمیارم

ولمون کن 

چون اعتقاد دارن خدا روزیو میرسونه

سرایدار ما ۳ رو هم داره به دنیا میاره

بهش هم میگی میگه لذت بچه دار شدنو چرا از خودم بگیرم

این همه لذت در دنیا هست بخاطر فقر تجربش نکردی اینم تجربه نکنی اتفاقی نمیوفته

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

منم اوضاع مالیم خراب... شوهرم از هر لحاظ داغون! بعد چند نفر گیر دادن بچه دوم بیار ... ینفر دیگه گفته ...

اصلا اصلا کاری ب حرف کسی نداشته باش

بخدا ظلم بزرگی در حق بچه هاست

همون یه بچه رو بزرگ کن خیلیم خوبه

من وضعیت مالیمون خیلی بده دخترم ۱۳ سالشه از سال ۱۴۰۰ بد شد اوضاعمون اصلا حتی فکرشم نمیکنم یکی دیگه ب ...

منم پسرم ۱۲سالشه هر وقت خواستم به دومی فکر کنم باز همه چیز بدتر شد دیگه کلا دارم بیخیالش میشم چه میشه کرد با این اوضاع ودرامد کم حداقل اینجوری امید دارم چند سال دیگه برم سر کار 

منم پسرم ۱۲سالشه هر وقت خواستم به دومی فکر کنم باز همه چیز بدتر شد دیگه کلا دارم بیخیالش میشم چه میش ...

درسته من سوا از بعد مالیش اصلا اعصاب و روانم نمیکشه واقعا اصلا حتی اگه پولدار هم روزی بشم واقعا دیگه نمیخوام 😩

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...