2777
2789
عنوان

اخه چه طور بعضیا همه کس و کارشون🙃🙃☹️🙃👈

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 44 پست
پدر و مادر خوب زندگی یک نسل رو تغییر میده و بهترین شانس روی زمینه به نظرم

بخدا

انقدر داعون بودن کسی مارو داخل ادم حساب نکرد

هرچند که اونام ذاتشون خراب بود 

آدم به بچه ای که مشکل داره باید بیشتر برسه

عمه مت واسه دختر عموم هزار چی بافتنی درست میکرد برای من همش میگفت دفعه دیگه 

حتا یه بارم هیچی واسه من نبافت.بعد می خواست بیاد خونم راهش ندادم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

لاقل استوری هاشون رو نمیبینی بهتره ولی اونا هم از چشم شماها در امان نبستند!

من مگه گفتم چرا اونا دارن؟

من غبطه میخورم بهشون حسادت نمیکنم

خدا بیشتر بهشون بده

کاش به ماهم میداد ولی

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا کاری به بدشانسی شما ندارم، ولی بقیه هم همه چیشون گل و بلبل نیست

خانواده خوب داشته باش هیچی نداشته باش

بخداانقدر داعون بودن کسی مارو داخل ادم حساب نکردهرچند که اونام ذاتشون خراب بود آدم به بچه ای که مشکل ...

خودمون ولی باید هرچقدر که میتونیم پدر و مادر خوبی بشیم:)

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

من مگه گفتم چرا اونا دارن؟من غبطه میخورم بهشون حسادت نمیکنمخدا بیشتر بهشون بدهکاش به ماهم میداد ولی

اره دیگ

خودت میگی اونا خاله عمه عمو دایی دختر خاله و دوست و فلان خوب  دارن ، زندگیشون رواله ولی من هیچی

بخدا اگ بخوای اینجوری پیش بری افسردگی میگیری حالت بد میشه 

حالا بعضی هام هستن میگن پدرومادر خوب نباشه ولی پول داشته باشه

مهم اینه ک تو در حال الانت چجور فکر کنی! تو الان نمی تونی ک اینا رو تغییر بدی ، هییییچ جوره نمیشه

پس سعی کن حال الان خودت رو تغییر بدی !

بله خانواده‌ی خوب خیلی موثره. امیدوارم خدا بهت آرامش و خوشی و سلامتی بده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ریششون خوب بوده اصل و نصب دار بودن ...نه مثل منه بدبخت از ریشه داغون بی اصل و نصب 🤣

چرا قسمت ما این شد

واقعا ناراحتم

چرا قسمت ما این شدواقعا ناراحتم

چ کنیم دست روزگاره هرجور خدا بخواد عزیزم میدونی ما از اونا قوی تریم خدارو شکر از اول میدونیم کسی نیست توقعی نیست توی بد ترین شرایط از پا نیفتادیم خودکشی نکردیم به فکرشم نیفتادیم بقیه رو ببین ببین روزی چقدر ادم خود کشی میکنن با افسرده میشن و معتادو خراب

چ کنیم دست روزگاره هرجور خدا بخواد عزیزم میدونی ما از اونا قوی تریم خدارو شکر از اول میدونیم کسی نیس ...

فایده اش چیه 

آرزوی همه چی به دل بمونه

فایده اش چیه آرزوی همه چی به دل بمونه

وقتی ارروی همه چیز به دل میمونه که توقع ادم زیاد باشه ....وقتی به این باور رسیدی که سلامتی بزرگ ترین دارایی و نعمته اون وقت به بلوق ذهنی رسیدی وقتی بفهمی خدارو شکر در حد گرفتن یک استکان از محتاج دست کسی نشدی میشینی بابتش خدا رو ستایش میکنی 

وقتی ارروی همه چیز به دل میمونه که توقع ادم زیاد باشه ....وقتی به این باور رسیدی که سلامتی بزرگ ترین ...

دلم برای امثال خودم میسوزه که هر چی دلشون بخواد میشه توقع...

والا همون سلامتی هم نداریم که امثال ما

کمترینش بیماری روحی و افسردگیه

دلم برای امثال خودم میسوزه که هر چی دلشون بخواد میشه توقع...والا همون سلامتی هم نداریم که امثال ماکم ...

اره شاید دل چیز زیادی بخواد گلم ...دل باید قانع باشه هرچی داره ....از بس به چیز های بی اهمیت فکر میکنی چیز هایی که اهمیت دارن رو تحویل نمیگیری مسپوسن دیگه ...گل طبیعی رو‌ول کردی داری به مصنوعی اب میدی