2777
2789
عنوان

اخه چه طور بعضیا همه کس و کارشون🙃🙃☹️🙃👈

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوچیک بودم انقدر خانواده داغون داشتم دایی هام دخترخاله هتمو که خانوادشون خوب بودن میبردم میگردوندن به ما میگفتن شما نمیخواد بیایین

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

ولله اگه یه کلمه دروغ باشهبیا بهت نشون بدم

خوب بابا جان شما ظاهر قضیه رو می‌بینی، اون پشت مشتا حتماً یه حرف و حدیثی هست. دیدم که میگم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خوب بابا جان شما ظاهر قضیه رو می‌بینی، اون پشت مشتا حتماً یه حرف و حدیثی هست. دیدم که میگم

ول کن خواهر تو رو خدا

ظاهر خوب نباشه باطن خوب نمیشه

ببین من طاهر و باطنم داغونه

چرا نمیتونم اسخوری بزارم یهروز گردش با دخترخاله؟ چون دخترخاله هام چتر و حسودن فقط میخوان خونم پلاس بشن خبرمو داشته باشن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

عزیزم خودم میبینم بعد کسی استوری نیزاره از چیزی حتما داره که میزارهچرا من نمیتونم مگه مرسی عمه جون و ...

اصلاً همین‌جا که استوری میذاره بهش شک کن. اگه عمه‌ش کار همیشگیش بود، براش انقدر مهم نبود که استوری کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بنظرم بهتره اینستاروپاک کنی تافروپاشی روانی نکردی 😘

ربطی به اینستا نداره من در واقعی هم دیدم 

همچنین واتساپ

فرقی در واقعیت میکنه؟

اصلاً همین‌جا که استوری میذاره بهش شک کن. اگه عمه‌ش کار همیشگیش بود، براش انقدر مهم نبود که استوری ک ...

چرا عزیزم یه دیگ کاچی برده براش ازش تشکر کرده

والا برای من کسی یه قاشم درست نکرد

چرا عزیزم یه دیگ کاچی برده براش ازش تشکر کردهوالا برای من کسی یه قاشم درست نکرد

حالا کاری به بدشانسی شما ندارم، ولی بقیه هم همه چیشون گل و بلبل نیست