2777
2789
عنوان

مامانم خیلی دستپختش افتضاحه

1493 بازدید | 71 پست

اصلا غذا رو نمیچشه همینجوری دستی ادویه میریزه میاره میبینیم یه بار نمک نداره یه بار میبینیم ترش شده یه بار روغن یادش رفته بزنه. 

کلا هم عقیده ای به خوشمزه شدن نداره هیچی رو سرخ نمیکنه همش آبپز درست میکنه افتخار هم میکنه که رژیمی میپزه 

قرمه سبزی رو اینجوری میپزه که اول گوشت قرمز میپزه بعد سبزی رو میریزه داخلش سرخ اینا هم نمیکنه یکمم لوبیا میزنه تمام😐 سبزی خام زیر دندونمون صدای خیار میده 

مرغ رو میندازه تو قابلمه آب پز میکنه میاره سر سفره 

تازه همه اینا هم بدون نمک و روغن و ادویه هستن 

من غذاها رو خیلی مجلسی و خوب درست میکنم میاد خونه من همش ایراد میگیره وای نمکش زیاده وای روغن ریختی زعفرون گرونه چرا ریختی رو برنج😐

تو خونه مادرم اصلا غذا نمیخورم از وقتی ازدواج کردم خجالتم میشه شوهرمو یه بار ناهار ببرم خونه مامانم

وای فقط اون قورمه سبزی حالم بد شددددد زن داداش منم اینجوریه غذاهاش فاجعه ست فاجعه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا غذارو نمیچشم. همه چیزو چشمی میریزم. همه چی اندازه هم میشه. تعریف از خود نباشه دست پختم عالیه

به نظرم وقتایی که شوهرت میاد اونجا خودت آشپزی کن. بقیشو دخالت نکن. اونا دیگه اون جوری عادت کردن و دوس دارن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وای فقط اون قورمه سبزی حالم بد شددددد زن داداش منم اینجوریه غذاهاش فاجعه ست فاجعه

اصلا خوشمزه نمیشه غذاهاش آبروی آدم میره کلا از بچگی هرچی مهمون دعوت میکردیم من خجالت میکشیدم بابت این دستپخت مزخرف مامانم الانم شوهر کردم شوهرم میگه یه بار بریم خونه مامانت همش بهونه میارم 

منم‌ی زن داداشم کلا آشپزی بلد نیست شامی کباب وسطش گوشت نپخته بود 😢قورمه سبزی رو هم ب من گفت چکارکنم چقدر سبزی بریزم ازم بزرگتره و الانم‌عروس داره 

قضیه شامی مال ۴سال پیشه قورمه سبزی ۱۵سال پیش