2777
2789
عنوان

مامانم خیلی دستپختش افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 71 پست
مادرت مثل مادرشوهر منهفقط اونجایی که ایراد میگیرن آدم اصلا میمونه از این حجم اعتمادبنفسشون چی بگه

دقیقا 

و اینکه حق ندارم تو خونش به چیزی دس بزنم انقد غر میزنه تا بگم غلط کردم بیام بشینم سرجای خودم

آبرو بر نیست؟

همین چندماه پیش خونشون رفتم املت درست کرد نهار 

باهم صمیمی هستیم نهار گاهی عادی درست میکنه گاهی خ عالی 

بعد رنگ‌رو نداشت دخترش ۷سالشه یهو گفت مثل استف...هست مامانشم خودشو زد نشنیدن🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اصلا غذارو نمیچشم. همه چیزو چشمی میریزم. همه چی اندازه هم میشه. تعریف از خود نباشه دست پختم عالی ...

حق ندارم تو خونه مامانم آشپزی کنم همش ایراد میگیره میگه بد درست کردی زعفرونمو تموم کردی روغن ریختی چیکار کردی 

دعوا میشه من اونجا دس به چیزی بزنم

اصلا خوشمزه نمیشه غذاهاش آبروی آدم میره کلا از بچگی هرچی مهمون دعوت میکردیم من خجالت میکشیدم بابت ای ...

عزیزم نمیتونی تا سی سال دیگه مثلا نذاری شوهرت بره خونه مامانت که، بالاخره یه روز غذاشو میخوره و میفهمه چه خبره🫠

آبروریزی نداره که، همسرته دیگه

درک می‌کنه کم کم و می‌فهمه شرایط اینطوریه

از دفعه‌های دیگه مثلا خودتون غذا درست میکنید می‌برید اونجا یا از بیرون میگیرید، نگران چیزی نباش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

مامان منم ادعا داره رژیمی درست میکنه نه نمک میزنه نه روغن 

ولی خواهرم ۲و نیم سالم بیشتر از ۲۰ کیلو شده !  هر دکتری رفتن گفته تغذیه بچه مشکل داره ولی مامانم ادعا داره همیشه غذای رژیمی بهش میده 

تو یانگومی😁

واسه چی؟😂😂

بعد یه مدت آدم خوب دستش میاد دیگه از هر چی چقدر بریزه!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
همین چندماه پیش خونشون رفتم املت درست کرد نهار باهم صمیمی هستیم نهار گاهی عادی درست میکنه گاهی خ عال ...

ببین این چه اعجوبه ای هست 😂😂😂 لعنتی املت خودش گوجه داره اینو ها کار کنی قرمز میشه ببین چی بوده که املتش رنگ نداشت🤣🤣🤣

اصلا خوشمزه نمیشه غذاهاش آبروی آدم میره کلا از بچگی هرچی مهمون دعوت میکردیم من خجالت میکشیدم بابت ای ...

آخه چرا یاد نمیگیره؟ من مجرد بودم هیچی بلد نبودم الان بخدا غذاهام زبانزد خونواده شده خب یاد بگیره

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

حق ندارم تو خونه مامانم آشپزی کنم همش ایراد میگیره میگه بد درست کردی زعفرونمو تموم کردی روغن ریختی چ ...

فقط بزن بیخیالی 

چون معمولا مامانها درست نمیشن 

کاش مامان من دستپخت نداشت ولی خ خوشمزه درست میکنه متاسفانه تو مسائل دیگ بشدت کنترلگر و دخالت میکنه زندگیمو دوبار ب طلاق کشوند💔کاش مشکلم دستپختش بود😔هم زبون داره هم زرنگ و تیزه ولی خونه منو خراب کرده

حق ندارم تو خونه مامانم آشپزی کنم همش ایراد میگیره میگه بد درست کردی زعفرونمو تموم کردی روغن ریختی چ ...

ای بابا. چقد سخت میگیره مادرت. حالا یه بار چی میشه مگه!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم نمیتونی تا سی سال دیگه مثلا نذاری شوهرت بره خونه مامانت که، بالاخره یه روز غذاشو میخوره و میفه ...

راس میگی کاش خودم بپزم ببرم قبل شوهرم اونجا به مامانم بگم بگو خودت درست کردی 😑

ببین این چه اعجوبه ای هست 😂😂😂 لعنتی املت خودش گوجه داره اینو ها کار کنی قرمز میشه ببین چی بوده که ...

گوجه اش کم رنگ‌بود کاش یکم رب قاطیش میکرد 

یکساعت ریخته بود تو میکسر گفتم داره چکار میکنه تهش املت بود بازم دستش درد نکنه من مهمان نباید ایراد بگیرم ولی خب بهش هیچی نگفتم دخترشم کوچیکه یهویی از دهنش پرید