2777
2789
عنوان

خانمایی که دختر هشت تا نه سال دارید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 45 پست
ببین من خودم تو بچگی چندبار رابطه جنسی رو دیدم و شنیدم البته ناخواسته خیلی روی روانم تاثیر گذاشت ولی ...

منم ترسم همون دوسالی که میگن بعد جوونه زدن سینه ۲ سال بعد پریود اتفاق میفته

اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید 
منم ترسم همون دوسالی که میگن بعد جوونه زدن سینه ۲ سال بعد پریود اتفاق میفته

خودت چند سالگی علائم بلوغ رو داشتی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا یادم نمیاد ولی ۱۲ یا ۱۳ سالگی بود پریود شدم

دخترت اضافه وزن نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
پس فعلا اینو پیگیری نکن. خیلی هم بد نیست. جلو افتادن بلوغ نشانه فشار و شرایط بد زندگیه. خودت شروع کن ...

یعنی نبرمش مشاوره؟

پسوریازیس داره دخترم خیلی غصه میخورم براش و ناراحتم و بعدش هم که زد به جسم خودم مشکلات متعددی دارم و همه فشار روانیم بخاطر این قضایا هستش 

آره پریود مامانم و عمه هام هم ۱۸ سالگی بود منم دقیقا با تاریخ اونا یکی شدم

از بدبختی هم خودم زود شدم همه طرف شوهرم 

خودمم ۱۲ یا ۱۳ بود 

یعنی نبرمش مشاوره؟پسوریازیس داره دخترم خیلی غصه میخورم براش و ناراحتم و بعدش هم که زد به جسم خودم مش ...

نه بصورت عمومی براش خوب نیست. خودت باید بین ایشون و مشاور قرار بگیری. بعدشم الزاما مشاور صلاح کارش را نمی دونه بخصوص اگر مشاور خوب گیرتون نیاد.  فقط رابطه ات را باهاش گرم نگهدار. خودتون یک‌مشاور خوب با جلسات ثابت ماهانه داشته باشید سریع بهبود پیدا می کنید.

روانشناس

از بدبختی هم خودم زود شدم همه طرف شوهرم خودمم ۱۲ یا ۱۳ بود

اتفاقا سن طبیعی دوازده سالگی بعدم تا یک و نیم تا دوسال بعد پریودی قد می کشه

دختر من تو ۸ سال کامل سینه هاش ن ولی ولی انگار موهای زائد اون ناحیش کمی رشد کرده اینم بلوغ زودرس حسا ...

فقط آزمایش و عکس مچ دست معلوم میکنه

ببر دکتر 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چطور براش توضیح دادی؟دختر من دیده موقع خرید نوار گرفتم یه کم مشکوک شد هنوز هیچی نگفتمش دخترمم ۷سالشه

رفته بودیم مسافرت پریود بودم نماز الکلی خوندم یه خانمی تو نماز خونه بود دیگه وقتشه بهش بگی .منم یه سرچ زدم دیدم راست میگه .در مورد خصوصیش صحبت کردم  و گفتم مال خانمه این جوریه که یه وقتایی هم ازش خون میاد و اون موقع خدا به خانما مرخصی داده که نماز نخونن.بعد هم گفتم یه چیزایی هست مثل پوشک دیدی. گفت آره گفتم اونا مال این موقع هاست. میگن خیلی نباید روش بمونی زود بگین و رد بشه.

خیلی هم واکنش خاصی نداشت یا نفهمید یا براش مهم نبود.

رفته بودیم مسافرت پریود بودم نماز الکلی خوندم یه خانمی تو نماز خونه بود دیگه وقتشه بهش بگی .منم یه س ...

میترسم به دخترم بگم فکرش مشغول بشه

خدایا همه مستاجرا صاحب خونه شن بی بچه ها بچه دار بی پولا پولدار

عزیزم سن بلوغ کمتر شده

دختر منم ۹ سالشه یکم جوونه زده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".