2777
2789

ساعت مطالعتون 

ازمون و مشاور و کلاس داشتین؟

چ کاری انجام دادید ک باعث شد پیشرفت کنید چ کاری رو برگردید عقب انجام نمیدید

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر 500 

از دهم خوندم 

دوازدهم نرفتم مدرسه 

زیست حنیف عظیمی 

فیزیک یحیوی 

شیمی فراهانی 

ریاضی ملاک پور 

دیدم 

ادل فیلم آموزشی روی دور تند،بررسی سریع کتاب و بعد تست فراوان و بعد آزمون زیاد و تحلیل ورفع اشکال

دهم و یازدهم روزی 5 الی 6 ساعت بود 

دوازدهم 

تابستون دوازدهم میانگین 10 

پاییز و زمستان 11 

جمعبندی میانگین 12 

دهم ماز 

یازدهم قلمچی 

دوازدهم قلمچی بودم 

دوازدهم مشاور داشتم

اگر برگردم عقب دهم و یازدهم سه پایه رو تموم میکردم 

حدود 200 بودم 90 درصد آدمایی که میبینی خیلی رتبه هاشون خوبه یکسال جلوتر بودن یعنی 10 بودن درسای یازدهم هم داشتن میخواندن از همش مهم تر با دقت و فهمیدن مطالب به خصوص تو زیست هی از خودت سوال بپرس که مثلا چرا فلان چیز این شده یا اگر این کلمه بیاد درست یا غلطه خودت کنجکاو باش نکته حفظ نکن  طراح میاد ی نکته ای درمیاره اصلا کسی ندیدتش از تو شکل به فرض مثال برای فیزیک شما یک یا نهایتا دو تا کتاب بزن بیشتر سوال آزمون ها رو بزن سوال حل کردن تو فیزیک مهم ترین بخششه که باعث میشه دستت روون تر بشه تو ل سوالات شیمی هم که متن کتاب رو خوب خوب خوب بخون سوالای ص غ زیاد کن به متن تسلط داشته باشی تقریبا نصف راه  رفتی در کنارش هر شب 10 15 تا سوال مسئله هم بزن دستت راه بیوفته برای ریاضی هم که فقط حل حل حل به جز اون نمیشه داخل زیست اینم بگم آزمون خوبه ها ولی خودت اگر نگاه کنی بعد میبینی سبک کنکور با مثلا آزمون ها مثل قلم و ماز تفاوت داره حل کن ولی خیلی گیر نده بهش تو آزمونا زیست خیلی سبز و ماز خوبه شیمی گاج فیزیک کلا حل کن خوبه ریاضی گزینه دو الان که نهایی ها اهمیت بیشتری دارن از همون اول سال عمومی ها رو بخوان نذار از بهمن به بعد چون کارت سخت میشه تازه اینا رو باید تابستان شروع کنی کلاس هم بیشتر با دبیر های شهرم میرفتم خودم شیرازم البته بعضی درسا تو سال های مختلف دبیرای متفاوت بودن ولی ریاضی به نظرم با اونایی که رفتم کرمی بوده زیست برزین شیمی هم فراهانی هم خانلری خوب بودن فیزیک هم ایمانیه هم رشاد براتی خوب بودن و سوالای کنکور هم از همون طول سال حل کن چون محتواشون تقریبا یکیه عمدشون 60 70 درصد مشابهت دارن البته نمیدونم چندمی