2777
2789
عنوان

پشت کنکور موندن زشته

87 بازدید | 12 پست

اطرافیان بدجور برخورد میکنن فقط مامانم بهم تیکه نپروند و حمایت کردحتی بقال سرکوچه هم نظر داد  

مامانم میگه مگه فقط کنکور و درسه بعدش هی میخوان بپرسن شوهر کردی؟

بچه اوردی کار کردی و .....

ولی خودم از خودم ناراحتم ک نخوندم و هدفمم نمیتونم اصلا فراموش کنم  خیلیم ضعیفم الان ک میخونم واقعا نگران پایه ضعیفم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووو کسانی ک نمیشناسم ندیدم جلو راهمونو میگیرن میپرسن اذیت میشم عصبی میشم از اینور عذاب وجدان دارم ...

خیلی قاطع جواب بده

ی بار کم بیارن دیگه نمی‌پرسند 

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

اگه بگم دوسال نخوندم اونقدررررر عذاب وجدان دارم اگه قبول نشم امسال دیگ باید خودمو زنده به گور کنم از ...

بجنگ بابا ، نتیجه دست خداست حداقل میگی تلاشم و کردم و نشد

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

خیلی قاطع جواب بدهی بار کم بیارن دیگه نمی‌پرسند

خب ی رشته قبول شدم با سوابق بود میگفتن به بهههههه خیلی خوبه همینو برو اخه پیرزن ۶۰ساله میگفت کنکور اسونه هیچی نخ نی پرستاری میاری خدایااا

خب ی رشته قبول شدم با سوابق بود میگفتن به بهههههه خیلی خوبه همینو برو اخه پیرزن ۶۰ساله میگفت کنکور ا ...

بگو اره اگر اسونه برو بخون قبول شو

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه