2777
2789
یه کاربری همینجا بچه پرورشگاهی بود خیلی ناراضی بود.میگفت دخترا رو به هر کی اومد شوهر میدن مرد سن بال ...

فک نکنم همه جا این جوری باشه خانواده ای که چند تا خواهر برادرن تو پرورشگاه بزرگ شدن میشناسم راضین می‌گفت از لباسو اینا اصلا کم نداشتیم که زیادم بود آخرش هم براشون همونجا عروسی گرفتن جهیزیه هم در حد جهیزیه اون زمان بود 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دقیقا همینه خواهرم پرستاره یه چندماه اجباری باید اونجا کار میکرد یه مدت دیگه میموند روانی میشد اونقد ...

دقیقا تو تاپیک همون خانم میگفت برا سرپرستی دادن هزار جور برو بیا و مدرک و فلان میخوان ولی برا شوهر دادن یه مرد معتاد کافیه .

کاربرا میگفتن همون دختری که تو ۵سالگی به یه خانواده معمولی نمیدن رو تو ۱۶سالگی میدنش به مرد معتاد 

البته امیدوارم همه جا اینطوری نباشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم همه جا این جوری باشه خانواده ای که چند تا خواهر برادرن تو پرورشگاه بزرگ شدن میشناسم راضین می ...

انشالله همینطور باشه .اون طفلی ها واقعا کیو دارن مگه دولتم بخواد رهاشون کنه چی میشه آیندشون .

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
انشالله همینطور باشه .اون طفلی ها واقعا کیو دارن مگه دولتم بخواد رهاشون کنه چی میشه آیندشون .

انشالله واقعا سخته

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دقیقا تو تاپیک همون خانم میگفت برا سرپرستی دادن هزار جور برو بیا و مدرک و فلان میخوان ولی برا شوهر د ...

من خیلی دنبال سرپرستی رفتم نازا هستم 

همه چی مدارکم کامل بود ولی الکی بهانه میاوردن 

دختر پسر برام فرقی نداشت . بیمه و نصف اموال رو هم قبول کردم 

گفتن نوزاد نمیتونیم بدیم . گفتم زیر ۵ سال بدید . یه طفل بیمار قلبی رو پیشنهاد دادن نپذیرفتم .

اینجا همه فاز برداشتن ثواب داره و از این حرفا ... ولی تو واقعیت سخته ... من کلی تو مطب و مراکز نازایی عمر گذاشتم دیگه طاقتش رو ندارم .. تازه معلومم نیست اخرش 

بچه واقعی خودشون یه تب میکنه زمین و زمان رو بهم میدوزن باور کن پذیرفتنش سخت بود ... حالا یه مدت عذاب وجدان گرفتم 

دوباره رفتم که یه دختر ۱۶ ساله که مشکل روحی داشت رو پیشنهاد دادن 

باور کن اونقدر کوچولوهای سالم و ناز بود نمیدن البته شهر خودم رو گفتم ... همش میخوان مشکل دارها رو از سر باز کنن 

دیگه ول کردم و راضی شدم به تقدیرم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من خیلی دنبال سرپرستی رفتم نازا هستم همه چی مدارکم کامل بود ولی الکی بهانه میاوردن دختر پسر برام فرق ...

وای من چقدر سخت .

نمیدونستم واقعا انقدر عجیبه  شرایطشون.کاملا حق داری آدم وابسته بچه میشه چطوری درد کشیدن بچه کوچیک رو ببینی و آروم باشی آدم ذره ذره آب میشه خوب.

امیدوارم براشما هم بهترین ها اتفاق بیفته و انقدر خوشبختی ببینی که نبود بچه توش مشخص نباشه❤️

فکر کردم با دختره حرف زدید مادرشوهرا که یه روده راست تو شکم شون نیست باید از عروس پرسید حال دلش رو

جاریشم عاشقش شدع بود جاریشم دوست خاهرم بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

وای من چقدر سخت .نمیدونستم واقعا انقدر عجیبه شرایطشون.کاملا حق داری آدم وابسته بچه میشه چطوری درد ک ...

ممنونم. همچنین شماهم خوشبخت باشید انشالله

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
وقتی مستقل شدن کار پیدا کردن اجازه بیرون میدن الکی ک بیرون نمیکنن

چه خوش خیااالی هجده سالشون سد یه مبلغ جزئی میدن. به عنوان پیش پول خونه چه دختر چه برسه بدون هیچی میگن بسلامت اونم چون اون پول کفاف نمیده دو سه نفری یا چهار نفری باهم پولاشون میزارن روهم یه خونه اجاره میکنن یه خونه خالی دیگه وسیله و اینا خودشون باید برن کار کنن جور کنن

من از زن داییم که معلم هست شنیدم .. تو روستای اطراف برای کارش می‌رفت... معلم هست ... تعریف کرد یک دختر ۹ سالش  رو یک خانواده به سرپرستی گرفتن اما شوهرش دادند تو همون سن کم ...

خب مریضید آخه 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد