2777
2789

راستش من معتقدم خیلی همه چیز به خود آدم بستگی داره. خیلی ها خانواده دارن اما خانواده خوبی نیستن ولی اونا تلاششون رو میکنند تا بهترین ورژن خودشون باشن‌. امیدوارم تو پرورشگاه ها آموزش های درستی به بچه ها داده بشه و درست راهنمایی و مشاوره بشن تا وقتی میخوان مستقل بشن بهترین عملکرد رو داشته باشن.

من خیلی دنبال سرپرستی رفتم نازا هستم همه چی مدارکم کامل بود ولی الکی بهانه میاوردن دختر پسر برام فرق ...

پس اون بچه سالما رو چراندادن و

برای کی نگهشون داشتن؟

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دنبال سرپرستی رفتم نازا هستم همه چی مدارکم کامل بود ولی الکی بهانه میاوردن دختر پسر برام فرق ...

نه ب اون همه سخت گيري براي سرپرستي تو بچگي نه ب اينكه هيچكس دقيقا نميدونه اينا بعد ٢٠ سالگي چ ب سرشون مياد توي اين جامعه.

بازم مراجعه كن الان راحت تر از قبل شده يكم 

انشالا همون زير ٥ بهت بدن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من خوندم تو یک مطلبی از مسئولان میگفت پسربچه و بالای ۶ سال رو راحت تر میدن. اما اکثرا متقاضی دختر زیر ۶ سال هستند.

عکس عروسشو نشون داد دختره خیلیی نازوخوشگل بود میگفت انقدر این بامحبت مهربونه.‌‌..

آخه من شنیدم همینجوری دختر شوهر نمیدن باید از دادگاه نامه بگیری و خواستگار مورد تایید بهزیستی باشه 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

رحم اجاره کن.

مشکلم چیز دیگه هست با رحم اجاره برطرف نمیشه

تمام راها رو رفتم و تمام شد 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
پس اون بچه سالما رو چراندادن وبرای کی نگهشون داشتن؟

نمیدونم والا شاید برای اینکه واسه خودشون مدال افتخار بکنن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من خوندم تو یک مطلبی از مسئولان میگفت پسربچه و بالای ۶ سال رو راحت تر میدن. اما اکثرا متقاضی دختر زی ...

حرف مسیولان با واقعیتی که کفش پاره میکنی خیلی فرق داره 

پسر و دختر برا من فرقی نداشت 

حرف مسیولان با واقعیتی که کفش پاره میکنی خیلی فرق داره پسر و دختر برا من فرقی نداشت

عزیزم شما که پرورشگاه رو دیدی بگو محیطش چجوریه مثلا غذای خوب به بچه ها میدن؟ بهداشتشون رعایت میشه؟

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

تونستی کنار بیای با این قضیه؟

صفحات قبلی نوشتم 

راضی شدم به تقدیرم