دخترم دو سالو تقرییا5ماهشه خیلی چیزارو شکونده بشدتم اهل ریختنو کثیف کردنه تازه خونه رو خیلی خلوت کردم که نتونه خیلی خرابکاری کنه دست خودم نیست خیلی وقتا داد زدم سرش اینکارو نکنم حتی یخچالو هم میشکنه تو این اوضاع مادی فرضا پلاستیکم بشکنه اونم خیلی گرونه کلافه شدم تا کی موندم وسایلوکجا قایم کنم انقد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
من که یادمه پسرم اون سنی بود ،در یخچال و با کش بسته بودم ،گاهی خودمم نمیتونستم باز کنم،تمام کابینتها رو چسب پهن زده بودم،جاشون کمی لک شده،الان خودش میپرسه این در کابینت اینجاش چرا لک داره،براش تعریف میکنم کلی تعجب میکنه🤣🤣🤣🤣
کثیفی زیاد مهم نیست تو محدوده آشپزخونس زیراندازم زیاد دارم ولی شکستن سخته تازه چقدم کنترلش کردم مجبورم داد بزنم از امروز دارم با زبون خوش زیاد بهش میگم