2777
2789

دخترم دو سالو تقرییا5ماهشه خیلی چیزارو شکونده بشدتم اهل ریختنو کثیف کردنه تازه خونه رو خیلی خلوت کردم که نتونه خیلی خرابکاری کنه دست خودم نیست خیلی وقتا داد زدم سرش اینکارو نکنم حتی یخچالو هم میشکنه تو این اوضاع مادی فرضا پلاستیکم بشکنه اونم خیلی گرونه کلافه شدم تا کی موندم وسایلو‌کجا قایم کنم انقد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاصیت سن بچه است در حال کشف محیط است انتظار داری نشکنه و کثیف نکنه و به هم نریزه؟

کثیف کنه مهم نیست تو محدوده آشپزخونس کلی زیرانداز دارم ولی چقد بشکنه از کجا بیارم؟

ببین از روز اول نباید جمع میکردی لوازمت رو 

قاطعانه برخورد میکردی 

چون خواهرشوهرم همین کارو کرد 

ولی خب نمیشه منکر این شد که بچه با بچه فرق داره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من که یادمه پسرم اون سنی بود ،در یخچال و با کش بسته بودم ،گاهی خودمم نمی‌تونستم باز کنم،تمام کابینت‌ها رو چسب پهن زده بودم،جاشون کمی لک شده،الان خودش می‌پرسه این در کابینت اینجاش چرا لک داره،براش تعریف میکنم کلی تعجب می‌کنه🤣🤣🤣🤣

ببین از روز اول نباید جمع میکردی لوازمت رو قاطعانه برخورد میکردی چون خواهرشوهرم همین کارو کرد ولی خب ...

بخدا جنسشو میشناسم تو این اوضاع بد همه‌چیو میشکوند یخچال گاز حتی تلویزیونو‌جمع کردیم انداخته قبلا باید بزنیم‌دیوار

اهل؟  بچه اس  همشون همینن.

وسایلی دم دستش بگذار که شکستنی نباشه 

باهاش خودت بازی کن یاد بگیره کم کم با اسباب بازی های خودش بازی کنه

الان تنها با اسباب بازی سرگرم نمیشه باید بارها خودت باهاش بازی کنی

ریخت و پاش همین طور صد درصد طبیعیه

ببین از روز اول نباید جمع میکردی لوازمت رو قاطعانه برخورد میکردی چون خواهرشوهرم همین کارو کرد ولی خب ...

بدترین کار ممکن رو کرده که جلوی کنجکاوی بچه رو با خشونت گرفته

اگه چیزی دم دستش نباشه میگه خب نیست دیگه،اما باشه و بچه دو ساله حق کنجکاوی نداشته باشه خیلی ستمه

اون بچه اس متوجه نمیشه براش محافظ بگیر تو همون محدوده باشه اسباب بازیاشم بریز جلوش سرش گرم بشه کثیفی ...

کثیفی زیاد مهم نیست تو محدوده آشپزخونس زیراندازم زیاد دارم ولی شکستن سخته تازه چقدم کنترلش کردم مجبورم داد بزنم از امروز دارم با زبون خوش زیاد بهش میگم