2777
2789
عنوان

دخترم خیلی اهل شکستن کثیف کردنه‌کلافم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 38 پست
اون حتی اسباب بازی رو هم دست بچش نمیده زیاد البته من بچه ندارم نمیتونم زیاد نظر بدم اما دیدم اون این ...

یه بچه روانی تربیت کرده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووو حالا انگار جهیزیه چيه.....اونم وسیله است ، از مد میوفته، میشکنه ، کهنه میشه روح و روان بچه ...

هعیییی میدونم چی‌میگی ولی وقتی نتونی‌بخری مجبوری مواظبت کنی سعی میکنم بیشتر ببرم شهربازی بازی سرگرمی اینا 

هعیییی میدونم چی‌میگی ولی وقتی نتونی‌بخری مجبوری مواظبت کنی سعی میکنم بیشتر ببرم شهربازی بازی سرگرمی ...

شما یه مقدار دیدت رو عوض کن 

الان اقتصاد برای همه سخته و جایگزین کردن وسایل سخت تر

لطفا راه حل منطقی بگو 

شهربازی هم پول میخواد،  فصل سرماست و نمیشه بچه زیاد بیرون بره ، چیدمان خونه رو امن بکن 

خودت باهاش بازی بکن 

شما یه مقدار دیدت رو عوض کن الان اقتصاد برای همه سخته و جایگزین کردن وسایل سخت ترلطفا راه حل منطقی ب ...

شهربازی پارک سرباز تو‌هوای مناسب تو هرفصل سربسته تو فصل سرد بازی فکری اینا مهد البته با حضور خودم

به اسباب بازی بندرت علاقه داره فقط کل خونه شده اسباب بازی البته میخوام‌بازی فکری براش بگیرم خخخ اهل

بشین کنارش باهاش بازی کن تا یاد بگیره

بشینی باهاش بازی کنی میره؟

بچه تا ۴ ۵سال باید کنارش بازی کنی باهاش بازی کنی هر وقت کارت کمتره

شهربازی پارک سرباز تو‌هوای مناسب تو هرفصل سربسته تو فصل سرد بازی فکری اینا مهد البته با حضور خودم

دختر جون فصل پاییز و زمستان پر از ویروسه محیط سر بسته با بچه زیاد خطرناکه 

بشین کنارش باهاش بازی کن تا یاد بگیرهبشینی باهاش بازی کنی میره؟بچه تا ۴ ۵سال باید کنارش بازی کنی باه ...

دو سالو نیمه امروزریلکسترم اینم خیلی بهتره بهم ریخت اتفاقا شکوند با زبون خوش بهش گفتم بزار لج‌نکنه شکستنیم که بیخطره میدم خودش بازی کنه

دختر جون فصل پاییز و زمستان پر از ویروسه محیط سر بسته با بچه زیاد خطرناکه

میدونم چی‌میگی حواسم به این هست ولی از این نظر اصلا سوسول مامانی بارش نیاوردم کاری کردم انقد به هوای سردو‌فلان حساس نشه ضمن مراعات ماشالله خیلی بندرت هم‌سرما میخوره یه‌پارچه نازکم موقه خواب روش‌بندازی براش کافیه خودمم اینجوری بزرگ‌شدم خیلی بهتره