2777
2789
عنوان

دخترم خیلی اهل شکستن کثیف کردنه‌کلافم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 38 پست
بدترین کار ممکن رو کرده که جلوی کنجکاوی بچه رو با خشونت گرفتهاگه چیزی دم دستش نباشه میگه خب نیست دیگ ...

اون حتی اسباب بازی رو هم دست بچش نمیده زیاد 

البته من بچه ندارم نمیتونم زیاد نظر بدم 

اما دیدم اون اینکارو کرده بچش اصلا چیزی نشکونده 

دیگه بقیشو نمیدونم چی میشه چون هنوز خودم تجربه نکردم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهل؟ بچه اس همشون همینن.وسایلی دم دستش بگذار که شکستنی نباشه باهاش خودت بازی کن یاد بگیره کم کم با ...

به اسباب بازی بندرت علاقه داره فقط کل خونه شده اسباب بازی البته میخوام‌بازی فکری براش بگیرم خخخ اهل

اون حتی اسباب بازی رو هم دست بچش نمیده زیاد البته من بچه ندارم نمیتونم زیاد نظر بدم اما دیدم اون این ...

ای وای اسباب بازی که حق یه بچه ست🥺

ببین پسر من شیطون و کنجکاو بود،من فقط چیزای نشکستنی دم دستش میزاشتم ،فقط یه دونه نمکدون چینی شکست ،همین ،اونم ۹ ماهش بود،بعد از اون با وجود کنجکاوی زیادی دیگه چیزی شکسته نشد

خب باشه این که عادیه.

فقط وسایل خطرناک رو از دستش دور کن بذار با بقیه بازی کنه.

دختر منم خیلی از وسایل رو خراب کرده و میکنه یه کاغذ دیواری رو کلا جدا کرده از بس کشیده ولی فدای سرش بچست دیگه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بدترین کار ممکن رو کرده که جلوی کنجکاوی بچه رو با خشونت گرفتهاگه چیزی دم دستش نباشه میگه خب نیست دیگ ...

کجا جلوشو گرفتم فقط خطریا و حساسا کل لباسا کابینتا بسشه دم‌دستشه بازی میکنه با خوراکی‌ چینیو شیشه جمع کردم بجاش ملامین گذاشتم می شکست میخورد تلویزیون امداخت فعلا برداشتم

کثیف کنه مهم نیست تو محدوده آشپزخونس کلی زیرانداز دارم ولی چقد بشکنه از کجا بیارم؟

همینه بچه داری

وسایل گرون قیمت و شیشه ای و شکستنی رو از پیش دستش بردار 

دیگه چهارتا چیز پلاستیکی و گچی هم اگه شکست گرون نیستن 

مهم اینه خودش صدمه نبینه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

همینه بچه داریوسایل گرون قیمت و شیشه ای و شکستنی رو از پیش دستش بردار دیگه چهارتا چیز پلاستیکی و گچی ...

درسته ممنونم سعی میکنم خیلی حساس نباشم خودم‌خیلی وسایل دوستم مخصوصا که مال جهیزیه باشه  نه

درسته ممنونم سعی میکنم خیلی حساس نباشم خودم‌خیلی وسایل دوستم مخصوصا که مال جهیزیه باشه نه

اوووووو حالا انگار جهیزیه چيه.....اونم وسیله است ، از مد میوفته،  میشکنه ، کهنه میشه 

روح و روان بچه رو که خراب نمیکنن برای 4 تا تیر تخته

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم