2777
2789
اتفاقا بودیم که میخایم الان انتقام بگیریم😂

الان که به کسی رتبه نمی گن

ما این قدر بدبخت بودیم صبح اول که نتایج میومد یکی یکی به فامیل باید گزارش می دادیم رتبه را

تازه بعضیا تخصصی درصدها را هم می پرسیدن 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که به کسی رتبه نمی گنما این قدر بدبخت بودیم صبح اول که نتایج میومد یکی یکی به فامیل باید گزارش ...

والا نه تو ترازا زنگ زدم به کسی نه وقتی درصدا اومد 

ولی بله منم عین شما صبح ساعت شش همینکه جواب اومده بود پسر عمه زن عموم با بیشعوری تمام زنگ زده کجا قبول شدی پسر من فلان جا میاره 

خدا شاهده به بارم ندیدیمش ها اونارو ولی این بیشعوری رو کرد هیچوقت هم یادم نمیره که رشته قبولی پسرشو الکی گفت که به قول بن عموی عوضیم منو ناراحتی کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو رو خدا فضولیتونو کنترل کنین هی زنگ نزنین به فامیل که نتایج چی شد جای اونا نیستین که بدونین چقدر آ ...

بعضی از فامیلا واقعاً حقشونه من امسال یه ادمایی ازم میپرسیدن پس چیشد نتایج چیشد چندتا کد رشته زدی که کمین کردم بچه خودشون به این سن برسه همین سوالارو بپرسم

وای دقیقاحالا ما شوخی می کنیمولی بعضی دوستان متوجه نشدن شوخیه

کلا بعضی از دوستان میان سایت برای دعوا و قمه کشی😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
والا نه تو ترازا زنگ زدم به کسی نه وقتی درصدا اومد ولی بله منم عین شما صبح ساعت شش همینکه جواب اومده ...

منم امسال تا رتبه های اومد یا نمره های نهایی میومد یا حتی از سرجلسه میومدم خالم زنگ میزد 

حتی یکی از پسرخاله هام هی میپرسه چندتا کد رشته زدی کجاها زدی چه رشته هایی زدی بعد دخترخودش ازمون تیزهوشان داده فکرکنم درنیومده بچه اشو با پول ثبت نام کرده غیرانتفاعی من اجازه ندادم که بپرسم ازمون داده ترازش چند شده و …

منم امسال تا رتبه های اومد یا نمره های نهایی میومد یا حتی از سرجلسه میومدم خالم زنگ میزد حتی یکی از ...

منم خوشم نمیاد بپرسم از کسی ولی خالم از اولین روزی که تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم تا روزی که جواب اومد ازم میپرسید ولی می‌دیدم خالم بدمو نمیخاد همش راهنمایی می‌کنه از این دوستش چیزی می‌پرسه بهم میگه از اون پست اینستا اطلاعات جمع می‌کنه و میگه همه چی هم بین خودمون میموند ولی هستن کسایی که عین شیطان رفتار میکنن من یه زندایی داشتم خداشاهده بهم می‌گفت یه دوستی داشتم عین تو همیشه درس میخوند آخرشم هیچ‌جا قبول نشد رفت آزاد با سوابق درس خوند این حرف است که عین زهر کل خودتو میسوزونه

منم خوشم نمیاد بپرسم از کسی ولی خالم از اولین روزی که تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم تا روزی که جواب ا ...

دقیقاً

بعضیا حقشونه مدام زنگشون بزنی بپرسی ازشون که ببینن چه حسی داره 

دقیقاًبعضیا حقشونه مدام زنگشون بزنی بپرسی ازشون که ببینن چه حسی داره

ای گفتی 😂👌🏻

دوستم زاهدان پزشکی قبول شداره راضی بودش

مرسی عزیزم

بیشتر دغدغه ام اینه چیدمان تخت ها تو اتاق ها دو طبقه است یا روی زمین و کمد دیواری دارن اتاق ها یا کمد فلزی

نظافت سرویس ها چه طوره؟ 

اتاق ما چهارتخته است ولی دیگه جزئیات را نمی دونم

دو هفته دیگه باید برم از الان فکرم درگیره