2777
2789
عنوان

رییسمون تازگی فهمیدم پول نمیده

277 بازدید | 26 پست

من ۱۰ روزه میرم سرکار 

شنیدم حقوقش سر موقع نمیده یعنی ۱۰ یا ۱۵ روز که از تایم حقوق میگذره پول واریز می‌کنه .... تا الآنم کلی نیرو عوض کرده 

۵ روز پیش گفت روپوش بخر منم خریدم الان پول روپوش نمیده( من گفتم خودتون بخرید بعد گفتند که نه خودت بخر ما باهات حساب میکنیم)

الان یه کار دیگه هست اون بهتره و میگن سر وقت حقوق میده و به کارکنانش میرسه 

میترسم برم اون کار اینجا حقوقمو ندن از طرفین این کار جدید نیروشون بگیره تا یکماه دیگه 

نمی‌دونم چکار کنم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی گلم در بحث کار در شرکت های خصوصی و بازار آزاد تاخیر در پرداخت وجود داره ممکنه هم سر وقت بدن بیشتر ببین کدوم شرکت امنیت شغلی بیشتری برات داره و مطمین تره و راحت تری /خوبی و بدی رو بزار کنار هم هر کدوم بهتر بود برو همون 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
البته قبلش تحقیق کن کار دومی خوب باشه پشیمون نشی

والا دو سه روز پیش یکی از کارکنان مون گفت من اضافه کار واینمیسم می‌خوام برم خونه ( دو ماه بود که واسشون کار می‌کرده)

رییسمون اخراجش کرد ، اون الان رفته سر این کار

به خاطر ۱۰روز میخوای یه کار بهتر رو از دست بدی و هر ماه بمونی تو انفاس تا حقوقتو بده؟؟؟ ‌‌یع بهونه ی مسافرت با مریضی جور کن و بگو نمیتونم بیام و برو سرکار جدید و بعد به مدت هم پیام بده برای واریز حقوق 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

به خاطر ۱۰روز میخوای یه کار بهتر رو از دست بدی و هر ماه بمونی تو انفاس تا حقوقتو بده؟؟؟ ‌‌یع بهونه ی ...

اره باید همین کارو کنم ولی می‌دونم اگه هم بخواد پولمو بده آخر ماه میده

اره باید همین کارو کنم ولی می‌دونم اگه هم بخواد پولمو بده آخر ماه میده

اون که صد البته سر ماه میده حقوقتو اما بیا بیرون تا هر ماه اعصاب خوردی نداشته باشی بابت حقوقت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اون که صد البته سر ماه میده حقوقتو اما بیا بیرون تا هر ماه اعصاب خوردی نداشته باشی بابت حقوقت

باشه عزیزم همین کارو میکنم 

میگم دیسک کمر دارم و به خاطر دیسکم دکتر گفته استراحتی

برو کار جدید حتما

اینجام ندادن حقوقتو یه شکایت میدی حق اختلاف اداره کار دوماهه هم اون پول رو میگیرن هم ببمتو هم همچیو

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

باشه عزیزم همین کارو میکنم میگم دیسک کمر دارم و به خاطر دیسکم دکتر گفته استراحتی

آفرین آره بگو گفته استراحت مطلق .

برو کار جدید حتمااینجام ندادن حقوقتو یه شکایت میدی حق اختلاف اداره کار دوماهه هم اون پول رو میگیرن ه ...

بعد مارو که هنوز هیچ قراردادی هیچی با همون ننوشته شکایتم کنیم از کجا میفهمن فلان جا کار کردیم 

میگم یه وقت رییسمون نزنه زیرش بگه این اینجا نبوده