2777
2789
اره درسته حالا شعرم رو بخونید مال دوسال پیش اینو سرگذشت یه درون زمانی که داشتم نوشتم مشکل داره زیاد ...

در مورد شعر هر سوال یا بحثی باشه میتونم نظر بدم اما در مورد ترانه سرایی هیچگونه تخصص یا اطلاع ندارم چون هرگز واردش نشدم

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شعر چطوره بیشتر تو حالت موسیقی هست / انگاردوباره بی دفاع / سرگردون بی صداع/ نمیدونم چی می‌خوام ...

من زیاد سرم نمیشه از ترانه سرایی اما شاید بشه بصورت رپ یا زیرشاخه های رپ خونده بشه

فعولنفاعلاتنمفاعیلنفعلاتنمستفعلنمفتعلنوزن های اصلی هسوزن های همساندوریناهمسانبلدم ولی نمی تونم با وز ...

تو هم سعی کن از ترانه ها تقلید نکنی چون اصولاً فاقد استانداری هستن که بشه بهشون شعر گفت،از غزل‌های شاعرای دیگه پیروی کن

تو هم سعی کن از ترانه ها تقلید نکنی چون اصولاً فاقد استانداری هستن که بشه بهشون شعر گفت،از غزل‌های ش ...

اونکه  چون ترانه نمیشه واقعا با شعر شعر بحث با ترانه فرق می‌کنه ترانه سخته و باید ریتم داشته. ولی موسیقی نه 

در مورد شعر هر سوال یا بحثی باشه میتونم نظر بدم اما در مورد ترانه سرایی هیچگونه تخصص یا اطلاع ندارم ...

از نظری شعری مفهومی چطور بود چیدن کلمات مال دوسال پیش این شعر مشکل داره تو هجا ها زیاد بیعصب جاها بعضی جاها کمه 

از نظری شعری مفهومی چطور بود چیدن کلمات مال دوسال پیش این شعر مشکل داره تو هجا ها زیاد بیعصب جاها بع ...

من اصلا با مفهومش کارندارم در وهله اول مهم اینه که کلامی منظوم دارای وزن و قافیه و گاها ردیف باشه

این شعرم هست معمارانه فرق میکنم شاعرانه خلق میکنم / اثری را بی انتها / جنونی را بی اشتباه / من فرزند ...

برو این شعر فروغ فرخزاد را بخون کاملش را ببین چقدر زیباست

من از دو چشم روشن گریان گریختم

آزرده از ملامت وجدان گریختم

ببین واقعا آدم کیف می‌کنه از زیبایی شعر

باید مطالعات بیشتر کنم دوباره می‌دونید یادم رفته بستر چیزا

شعر سرودن یه توانایی هستش ذاتی یعنی نمیشه یاد گرفت باید داشته باشی و تقویتش کنی