کتاب عروض و قافیه را مطالعه کن یا تو گوگل سرچ کن اوزان شعر فارسی
فعولن
فاعلاتن
مفاعیلن
فعلاتن
مستفعلن
مفتعلن
وزن های اصلی هس
وزن های همسان
دوری
ناهمسان
بلدم ولی نمی تونم با وزن جور بیارم
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
خوبه ولی انگار یه چیزی درس نیس حتی شعر های نوع اختیار شعر سنتی هستن و کار پیچیده ای هس به وزن شعر گفتن
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
سعی کن تو شعر با کلمات بازی نکنی،یعنی ساده ترین کلمات همیشه زیباترین شعررا تشکیل داده
یه دونه مثال میزنی
مثلا یه بیت از اشعار ایرج میرزابه چه خوب آمدی صفا کردیچه عجب شد که یاد ما کردیخیلی ساده به نظر میاد ...
این قسمت دوم ببخشید داخل لغات اشتباه نوشتم سریع نوشتم اشتباه دارم داخلش قصه ای یا یه کلاه / واسه این هرروز هی بشی تکرار / با بی عدالتی کارو اجبار / من یه جون گیر خسته گرفتار / که نشسته الان حرف داره باهات. / که چر چرا / آنسان این موجود دوپا خلق شده واسه اختراع / ولی ندارع فرست حتما به اشتباه / همش امتناع همش امتناع / دورغ اشتها واسه خوردن خون یه عده بچه بیگناه / که از حق سهمشون شده نگاه / با روشنایی خورشید زیر نور ماه من نیمدونم این قصه میخواد بره ناکجا بیا جوابمو بده خداع
[QUOTE=397211080]تو صفحه 4 یا 3 نمیدونم دو قسمت فرستادمش [/QUOTسرودن شعر یه موهبت الهی هستش که هرکسی ...
این شعر چطوره بیشتر تو حالت موسیقی هست / انگاردوباره بی دفاع / سرگردون بی صداع/ نمیدونم چی میخوام بهت بگم خداع / از صدای همیشه خاموش این اجتماع / درد جونای همیشه بی ادعاع / حکومت فاسد صدای بیصدا / من نمیدونم دقیقا الان کجای خدا این قسمت اول مال دوسال پیشه این