2777
2789
کتاب عروض و قافیه را مطالعه کن یا تو گوگل سرچ کن اوزان شعر فارسی

فعولن

فاعلاتن

مفاعیلن

فعلاتن

مستفعلن

مفتعلن

وزن های اصلی هس

وزن های همسان

دوری

ناهمسان

بلدم ولی نمی تونم با وزن جور بیارم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خب درسته ولی گفتم یه شعر واحد نیس صرفا مصرع ها گوناگونی هستن به شعر نیس که مصرع اول هرچی شد تا اخر ه ...

اگه میخوای با وزن بنویسی مثلا یه بیت از یه شعر را بعنوان قالب در نظر بگیر و سعی کن تمام مصرع های شعرت تو همون قالب باشه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو میخوای با تقلید از ترانه ها و آهنگ ها شعر بگی عزیزم که این جور در نمیاد،باید با تقلید از سبک و وز ...

نه من میخواد هیپ‌هاپ بگم اون بحث جداس  تقلید نیست این چون چیزای که داخل این. نوشتم مال دوسال پیش ولی خاطراتی که گذشته بهم بوده

فعولنفاعلاتنمفاعیلنفعلاتنمستفعلنمفتعلنوزن های اصلی هسوزن های همساندوریناهمسانبلدم ولی نمی تونم با وز ...

سعی کن تو شعر با کلمات بازی نکنی،یعنی ساده ترین کلمات همیشه زیباترین شعررا تشکیل داده

چطور بود نظر میدید

خوبه ولی انگار یه چیزی درس نیس حتی شعر های نوع اختیار شعر سنتی هستن و کار پیچیده ای هس به وزن شعر گفتن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

سعی کن تو شعر با کلمات بازی نکنی،یعنی ساده ترین کلمات همیشه زیباترین شعررا تشکیل داده

یه دونه مثال میزنی

یه دونه مثال میزنی

مثلا یه بیت از اشعار ایرج میرزا

به چه خوب آمدی صفا کردی

چه عجب شد که یاد ما کردی

خیلی ساده به نظر میاد و از وزن فاعلاتن مفاعلن فعلن پیروی می‌کنه اما در عین سادگی خیلی زیباست که بهش میگن سهل ممتنع

مثلا یه بیت از اشعار ایرج میرزابه چه خوب آمدی صفا کردیچه عجب شد که یاد ما کردیخیلی ساده به نظر میاد ...

این قسمت دوم ببخشید داخل لغات اشتباه نوشتم سریع نوشتم اشتباه دارم داخلش قصه ای یا یه کلاه / واسه این هرروز هی بشی تکرار / با بی عدالتی کارو اجبار / من یه جون گیر خسته گرفتار / که نشسته الان حرف  داره باهات. / که چر چرا / آنسان این موجود دوپا خلق شده واسه اختراع / ولی ندارع فرست حتما به اشتباه / همش امتناع همش امتناع / دورغ اشتها واسه خوردن خون یه عده بچه بیگناه / که از حق سهمشون شده  نگاه / با روشنایی خورشید زیر نور ماه من نیمدونم این قصه میخواد بره  ناکجا بیا جوابمو بده خداع 

[QUOTE=397211080]تو صفحه 4 یا 3 نمیدونم دو قسمت فرستادمش [/QUOTسرودن شعر یه موهبت الهی هستش که هرکسی ...

این شعر چطوره بیشتر تو حالت موسیقی هست / انگاردوباره بی دفاع / سرگردون بی صداع/ نمیدونم چی می‌خوام بهت بگم خداع / از صدای همیشه خاموش این اجتماع / درد جونای همیشه بی ادعاع / حکومت فاسد صدای بیصدا / من نمیدونم دقیقا الان کجای خدا  این قسمت اول مال دوسال پیشه این