2777
2789
مصرع اول وزن مفاعلن فعلاتن مفاعلن فعلن هستش اما سه مصرع بعدی از وزن تبعیت ندارند

بله درست  میدونید در شعر بعضی وقتا شاعر دنبال این نیست که  نمیدونم قافیه داشته یا .... دنبال حرفشو برسونه واین  چیزای که من مینوسیم سخن گفتن است یا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پشت فرمون بودم دیر جواب دادم،ببخشیدشما لازمه که اول از همه با اوزان شعر آشنا بشی،شعر بدون وزن عرو ...

اره من تو عروض اینا زیاد اوکی میام ولی وزن ارایه های و قالب های شعر رو رو بلد کاملا فقط تو عروض آره واقعیت اوکی نیست  زیاد 

الان این شعر چی چه خوردن فروشان از وجودمان قدرت/ دادان با شاخی ریز به خوردمان کامی گذرا لذت / نخواهن ...

مثلا همین که خواهیم کشید ساقه را از ریشه بدون منت علاوه براینکه وزن عروضی نداره معنی هم نداره چون ساقه و ریشه از اجزا یک شی واحد هستند،نه ساقه ریشه ای دارد،نه ریشه ساقه ای دارد بلکه این درخت است که از ترکیب ریشه وساقه و شاخه و برگ تشکیل شده و درخت ریشه دارد اما ساقه فقط ساقه است

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

اره من تو عروض اینا زیاد اوکی میام ولی وزن ارایه های و قالب های شعر رو رو بلد کاملا فقط تو عروض آره ...

ببین کلا شعر یعنی کلامی منظوم که دارای وزن و قافیه و بعضاً ردیف باشد

یعنی رکن اصلی شعر وزن عروضی و قافیه است که البته در شعر نو قافیه نیز بعضاً وجود ندارد اما وزن شعر حتما باید رعایت شود

مثلا همین که خواهیم کشید ساقه را از ریشه بدون منت علاوه براینکه وزن عروضی نداره معنی هم نداره چون سا ...

من در ادبیات هنوز کارم ضعف دارم می‌دونم بحث من رو حالت موسیقی طور بودنه تا رعایت کامل شعر میدونید

ببین کلا شعر یعنی کلامی منظوم که دارای وزن و قافیه و بعضاً ردیف باشدیعنی رکن اصلی شعر وزن عروضی و قا ...

بله می‌دونم مثلا این شعر انگار دوباره سرگردون بی دفاع / زیر سرخی آسمون خداع/ دارم مبینم که هرروز ستارها/ افتادن دنبال تاریکی نور ماه / هی تابو تابو تاب بیشتر رو موسیقی بودنش کار میکنم 

دوس نداشتم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بله می‌دونم مثلا این شعر انگار دوباره سرگردون بی دفاع / زیر سرخی آسمون خداع/ دارم مبینم که هرروز ستا ...

استعاره هم که فرمودید مثلا حافظ میگه خواب آن نرگس فتان تو بی چیزی نیست که نرگس فتان استعاره از چشم زیباست