الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان این شعر چی چه خوردن فروشان از وجودمان قدرت/ دادان با شاخی ریز به خوردمان کامی گذرا لذت / نخواهن ...
مثلا همین که خواهیم کشید ساقه را از ریشه بدون منت علاوه براینکه وزن عروضی نداره معنی هم نداره چون ساقه و ریشه از اجزا یک شی واحد هستند،نه ساقه ریشه ای دارد،نه ریشه ساقه ای دارد بلکه این درخت است که از ترکیب ریشه وساقه و شاخه و برگ تشکیل شده و درخت ریشه دارد اما ساقه فقط ساقه است
ببین کلا شعر یعنی کلامی منظوم که دارای وزن و قافیه و بعضاً ردیف باشدیعنی رکن اصلی شعر وزن عروضی و قا ...
بله میدونم مثلا این شعر انگار دوباره سرگردون بی دفاع / زیر سرخی آسمون خداع/ دارم مبینم که هرروز ستارها/ افتادن دنبال تاریکی نور ماه / هی تابو تابو تاب بیشتر رو موسیقی بودنش کار میکنم
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
اینو چی جستمو کاستم / در عالمی نالان خوردم را باختم / با سازی سازم را ساختم / از جان جان دل نواختم / از آنچه داشتمو نداشتم نواختم ندانسته های خودم را ساختم