2777
2789
عنوان

امروز ی چیزی درمورد تغذیه تو بارداری متوجه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگان همسر منم کم مونده بود دراز بکشه قلیونو بخوره فقط

انقد بچه های سالم با شخصیت فهمیده و باادب و بافکر و درسخونی داره که نگم برات

نفسشون برا مادرشون میره بره سرکار تمام کارای خونه رو میکنن تا مادر بیاد

از وقتی پیش دبستان بودن میره سرکار مادرشون به خداوندی خدا میگم باورتون نمیشه در حد یه قناد حرفه ای کیک درست میکردن ما رفتیم خونشون فکمون چسبیده بود کف زمین بچه کلاس اول اورد وسایل کیک چید جلومون همه چیزم جلومون درست کرد نگم از عطر باورنکردنی که از فر بلند شد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

این شربت‌هایی که گفتی و حرص جوش اصلا ربطی به زیبایی بچه نداشت ..به مرور تو بچه خودشو نشون میده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بستگان همسر منم کم مونده بود دراز بکشه قلیونو بخوره فقطانقد بچه های سالم با شخصیت فهمیده و باادب و ب ...

اره این بچهاش مودب اروم خوشکل.کمک دست مامانشون .مامانشون ی وقت حالش بد میشدن.میگفت بزرگتره چیزی درست مبکرده خونه رو تمیز نگه میدارن مرتبن..بچهای من ک کم مونده خونه رو سرمون پایین بیارن

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

از لحاظ علمی دو تا عامل روی هممممه چیز انسان تاثیر داره 

ژنتیک و محیط 

و قطعا هردو هم روی زیبایی جنین موثرن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ما یه فامیل داریم انقدر پولدارن هر چی بگی بهترین میوه ها و ...‌ و چقدر به خورد که بچش خوشگل بشه

بچه که دنیا اومد....🙈

حالا یه بار یه زن و شوهر دیدم معلوم بود وضع مالیشون خوب نیست خدا شاهده انید  بچه هاشون خوشگل بودن چشم آبی خاص ، رنگ مو طلایی مش شده خدایی ، سفید زیبا بلوری

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
خوب دیگ ولی مواد غذایی وچیزایی ک گفتی توی قیافه تاثیری ندارن

چرا میگن سفید بخور مغز بخور نمبدونم هلو بخوری  بچه خوشگل میشه.میدونم اون اصلا ناراضی بود ناخاستع بوده بچش عصبی بود چند بار رفت سقط کنه نزاشتن.همش گریه زاری حتی ماه های اخر میگفت من بچه نمیخام میخام بدمش ب کسی بزاره بهزیستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ما یه فامیل داریم انقدر پولدارن هر چی بگی بهترین میوه ها و ...‌ و چقدر به خورد که بچش خوشگل بشهبچه ک ...

اره فقط خواست خداست و بس.اصلا ربطی ب حال و روز و تغذیه مادر نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

از لحاظ علمی دو تا عامل روی هممممه چیز انسان تاثیر داره ژنتیک و محیط و قطعا هردو هم روی زیبایی جنین ...

محیط سالمی نداشت ولی ژنتیک فقط خانواده مادری.پدری میگم اصلا خوشگل نبودن.حتی یکیش سبزه یا گندمی نشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

محیط سالمی نداشت ولی ژنتیک فقط خانواده مادری.پدری میگم اصلا خوشگل نبودن.حتی یکیش سبزه یا گندمی نشد

من خودم پرستار ان آی سی یو بودم 

نوزاد هایی که از مادرهای معتاد به دنیا میومدن همشون سفیددددد و خوشگل بودن 

ولی قطعا همون مواد روی مغز بچه ها اثر میگذاره 

شاید اثرش رو نبینید ولی هست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂