2777
2789

ک اصلاااا هیچی مهم نیس تو بارداری بخوری..همه چی بستگی ب ژنتیک داره.ی دوستی دارم خودش خوشکله ولی شوهرش زشته..قلیون میکشید سر خود همه چی میخورد مشکل اعصاب داشت قرص میخورد.میگفت دیفن سر میکشیدم یا شربت معده مدام میخوردم.حرص زیاد میخورد.اصلا هیچی رعایت نمیکرد..الان بچش متولد شد اینقد سرخ و سفید و بور خوشکل ک نگو.بعد میگن این بخور اون نخور

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره براساس ژنه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

ژنتیک بله

ولی دارو قلیون رو مغز بچه اثر میکنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اره براساس ژنه

بخدا چهار تا بچه خوشگل برای شوهرش اورده.مرده سیاه و زشت خودش سفید خوشگل شوهرش پولداره.بخدا هرچهار تا خوشکل و ناز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ژنتیک بلهولی دارو قلیون رو مغز بچه اثر میکنه

بخدا بچهاشون یک ب یک خوشکل و سالم.سیگارم میکشیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خب این از بس بیخیال بوده و فکر منفی راجع به زشتی زیبایی بچه اش نکرده بچه اش خوب از اب دراومده.اما بعضیا که همش فکرای منفی میکنن جذب میکنن همونا رو

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بخدا بچهاشون یک ب یک خوشکل و سالم.سیگارم میکشیده

مدرسه رفته دیدی اختلال نداره؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
مشکل همون دقیقه ک دیده نمیشه بعد چن ماه یا چن سال پدر بچه درمیادالبته خدانکنه ها ولی خب مواظب بودن و ...

بچهاش هم سالم هم خوشکل هم اروم..من اینقد رعایت میکرذم دوتا بچم شیطون و پیش فعال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خب این از بس بیخیال بوده و فکر منفی راجع به زشتی زیبایی بچه اش نکرده بچه اش خوب از اب دراومده.اما بع ...

بخدا فکر تغ دلت بخاد منفی.. دعوایی حرص زیاد میخورد با سوهرش مشکل اعصاب داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...