2777
2789
عنوان

چرا بعضی پسرا با وجود سن بالا ازدواج نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش ک پیر شدن کی میخاد ازسون مواظبت کنه یا با تنهاییش چی میکنههر چی باسه دوران پیری مثل جوونی نییت ا ...

میریم سالمندان چیزی نمیشه

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

دوست داشته باشه .خب تو میگی همه باید ازدواج کنند .نمیشه .ازدواج باید هر دو طرف بخوان ‌ نمیشه بگیم چو ...

اتفاقا باید اینقد بره خواستگاری تا بالخره جکر بشه

ما داشتیم پسرای ک همه جا جواب منفی شنیدن اما بازم ادامه دادن و بالاخره ازدواج کردن 

زنشونو هم خیلی دوست دارن

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
مثل شماکه ول شدی پسط زنا اگه ماغصه ایم پس کم درخواست بدید تو مجازی

یه شوخی بود خانم

اگه هم کسی درخواست داد تگش کنین تا همه بشناسنش

ولی قلبا دوست دارید ازدواج کنید ب نظرم

آره کیه که نخاد ازدواج کنه هم پسرش و هم دخترش

ولی خب هر چیزی وقتی داره زمانش که گذشت دیگه تنهایی راحت تری

اتفاقا باید اینقد بره خواستگاری تا بالخره جکر بشهما داشتیم پسرای ک همه جا جواب منفی شنیدن اما بازم ا ...

برادر من ترجیح میده بیشتر از این تحقیر نشه . هر کسی ایده الهایی برای خودش داره و عزت نفس و

گفتم که ازدواج اجباری نیست .همه نباید ازدواج کنند .قانون نیست .همون‌طور که قانون و اجبار نیست برای بچه دار شدن .ازدواج و بچه دار شدن کاملا یع مسعله ی شخصی و انفرادیه و دخالت ما تو این زمینه بشدت رشته .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

این جمله ی شما ک میگید فکر پیریو تنهاییو چیو چی کاملا غلطه و ربطی ب ازدواج نداره ازدواجم بهرحال چیز ...

ربط داره 

اینو تو پیری همه درک میکنن ن الان

آره کیه که نخاد ازدواج کنه هم پسرش و هم دخترشولی خب هر چیزی وقتی داره زمانش که گذشت دیگه تنهایی راحت ...

چرا من وقتش گذشته ولی باز با تنهایی کنار نمیام

چرا من وقتش گذشته ولی باز با تنهایی کنار نمیام

خانمارو‌ نمی‌دونم 

ولی مردا دیگه نزدیک 40 سال کنار میان و عادت میکنن بهش