2777
2789
عنوان

چرا بعضی پسرا با وجود سن بالا ازدواج نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 49 پست
از چی میترسنموقعیتشون خوبه میتونن ازدواج کنن

دخترهایی که ازدواج نمیکنن از چی میترسن .پسرها هم از همون میترسن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا چون موقعیتشپن خوبه ازدواج نمیکنن دیگه وا😂😂عشق و حال میکنن و مفت خوری نداشتی اطرافتون؟؟ اکثر ...

خودشون کار خوب دارن

مثلا یکی میشنایم کارش خوبه

دوست دختر هم نداره طرف

چرا ازوواج نمیکنه اخه

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

خیلی هم اولادهای الان عصای پیری و کوری نیستن که فکر کنید چیز خاصی را از دست دادن

در همسایگی ما چند سالمند هستن که بچه هاشون شهر غریبن و هروقت کاری پیش بیاد اول همه در و همسایه کمک میدن یا اقوامشون

.                                                                  
دخترهایی که ازدواج نمیکنن از چی میترسن .پسرها هم از همون میترسن

دختر یکی باید بره خواستگاریش

پسر خودش میتونه بره

۹۹درثد دخترا ب سن ۴۰ برسن دوست دارن ازدواج کنن

خب اونم دوست داشته ک رفتین خواستگاری

دوست داشته باشه .خب تو میگی همه باید ازدواج کنند .نمیشه .ازدواج باید هر دو طرف بخوان ‌ نمیشه بگیم چون برادر من داراست یا دختره شرایط داره حتما باید با هم ازدواج کنند .ازدواج زورکی تهش تنشه برای کل عمره متاهلی و نهایتا طلاقه ‌حتی تو به موردی پدر دختر اومد به بابام گفت که من و خانواده م دوست داریم پسرت بشه داماد ما ..دختره هم همه جا خودشو می‌چسبوند به ما .رفتیم خواستگاری کل فامیلم خبر شدن .سرکار خانوم .جواب منفی دادن .خدا لعنتش کنه .داداشم افسردگی گرفت .آبروی داداشم تو کل فامیل رفت که حتما عیب دار بوده دختره جواب منفی داده به ماه نکشیده دختره شوهر کرد 

داداشم میگه وقتی قراره همه جواب منفی بدن چرا خودمو سبک کنم و برم خواستگاری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خیلی هم اولادهای الان عصای پیری و کوری نیستن که فکر کنید چیز خاصی را از دست دادندر همسایگی ما چند سا ...

خب بالاخره میبینه همه اعضای خانوادش سر و سامون گرفتن کلی بچه دور و برشونه

این دلش نمیخاد؟

دختر یکی باید بره خواستگاریشپسر خودش میتونه بره۹۹درثد دخترا ب سن ۴۰ برسن دوست دارن ازدواج کنن

دختراهم مثل همین پسرا تا سنشون کمتره خواستگارا رو ردمیکنن فکرمیکنن نفربعدی بیادبهتره یهومیبینن چهل سالشونه خواستگارم ته کشیده

دختر یکی باید بره خواستگاریشپسر خودش میتونه بره۹۹درثد دخترا ب سن ۴۰ برسن دوست دارن ازدواج کنن

دختر درک میکنم ازدواج نکنه مرد رو درک نمیکنم

یکی کارای خونت کنه والا خیلی شاغل هم هستن بچه بیاره بزرگ کنه یعنی بهشته واقعا مخصوصا مردها که تنها مسئولیتی که گردن میگیرند سرکار رفتنه

پسرم خودش نمیتونه بره .باید حسی به طرف داشته باشه یا نه .؟؟!ازدواج اجباری نیست .تو تقدیر همه نیست .تجرد برای خیلی ها سگش شرف داره به تاهل 

اینا باتوجیهات الکی ازدواج نکردن الانم دیگه عادت کردن به شرایط وحوصله عوض کردن شرایط روندارن

تهش ک پیر شدن کی میخاد ازسون مواظبت کنه یا با تنهاییش چی میکنه

هر چی باسه دوران پیری مثل جوونی نییت اون موقع ادم دوست داره دور و برش شلوغ باشه

دختراهم مثل همین پسرا تا سنشون کمتره خواستگارا رو ردمیکنن فکرمیکنن نفربعدی بیادبهتره یهومیبینن چهل س ...

اره نمونش خودم

مثل سگ پشیمونم