2777
2789
عنوان

خدا نیست و نابود کنه والدین بی مسئولیتو

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 30 پست
میگن باید بچه شیعه زیاد بشه. چی کار میشه کرد با همچین طرز فکری؟ خواهرام دچار این سم فکری شدن. بچه ی ...

شیعه بودن مهمتره یا عاقل بودن؟ 

بعدشم فک نکنم مادری ک دوس پسر داره و بچشو شوت میکنه پیش پدر بی خانمانش ، یا ب بچش فحش جنسی میده ، شیعه خوبی محسوب بشه 

واای چقد بد شش تااا .اخه کی دیگه شش تا میاره

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

حرف حقه دیگ اخهمن نمیدونم چرا یسریا جلوی حرف حق مقاومت میکننبخدا چند تا عکس دیدم طرف بچه دوماهه رو ک ...

یا ابولفصل 

بچه برا فروش😭

خدایا دلت نمیسوزه اینارو میبینی 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایخدا جای حق نشستی کاش روزگار این بچهارو خودت درست کنی اخه بچه سه ساله ای که عمش بهش میگه ج.ن...ده ...

اون بچه تا ابد بدبخته تا ابد و یک روز

نمیدونم فیلم برادران لیلا رو دیدی یا نه

سرنوشتش میشه بدتر از اونا

احتمال خودکشی معتاد شدن و خیلی چیزای دیگ در سن خیلی پایین برا اون بچه بالاست  و کل زندگیش همیشه با عقده و حسرت و بدبختی خواهد بود

من همیشه گفتم پدر و مادر اول باید برا خودشون کسی بشن

و هروقت خودشون دیدن که ادم مهم و باشخصیت و پولدار(نسبتا) هستن و میتونن برا بچه هم از لحاظ مالی و هم از بعد های اخلاقی و رفتاری و عاطفی پدری و مادری کنن تا جایی که فرزند به داشتن همچین پدر و مادری جلوی هرکس بباله

اون تایم تایمیه که میتونن تازه به فکر بچه دار شدن باشن ولی کیه که گوش بده

البته بگم سمت ما واقعا بچه اوردن و این چیزا خیلی کم شده

نهایت خانواده ها یدونه بترکه دوتا

خیلی هاهم نمیارن بجاش پت دارن

شیعه بودن مهمتره یا عاقل بودن؟ بعدشم فک نکنم مادری ک دوس پسر داره و بچشو شوت میکنه پیش پدر بی خانمان ...

آره. من هم همش این رو بهش میگفتم اما آخر کار خودش رو کرد.

اینجور زن ها عقل از سرشون رفته. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

اون بچه تا ابد بدبخته تا ابد و یک روزنمیدونم فیلم برادران لیلا رو دیدی یا نهسرنوشتش میشه بدتر از اون ...

اره دیدمش 

اونا باز خوبه پدر مادر داشتن.

واقعا دختر عاقلی هستی 

اره موافقم اطرافیان منم اکثرا گزاشتن وضعشون خوب بشه بعد بچه اوردن .. کلا همشون زندگی جم کنن 

این دو س تا بچه طلاق ک میگم، جدا از پدرای بی عرضشون مادراشون خیلی ولنگار بودن از اول . ینی انگار دوتا گاگول باهم تشکیل خانواده داده بودن ، دیگ فک کن نتیجه چ خواهد شد با همچین پدر مادری

آره. من هم همش این رو بهش میگفتم اما آخر کار خودش رو کرد.اینجور زن ها عقل از سرشون رفته.

چی بگه ادم 

بخدا مایی ک زندگی عادی داشتیمم الان انقد مشکلات هس امید ب زندگیمون صفره 

دیگ این بچهای بی خانواده و بی سرپناه قراره چی بشه آیندشون خدا میدونه

چی بگه ادم بخدا مایی ک زندگی عادی داشتیمم الان انقد مشکلات هس امید ب زندگیمون صفره دیگ این بچهای بی ...

مشخصه قراره برای آینده بحران بشن. قشر محبت ندیده ی بدبخت و فقیر.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

اره دیدمش اونا باز خوبه پدر مادر داشتن.واقعا دختر عاقلی هستی اره موافقم اطرافیان منم اکثرا گزاشتن وض ...

پدر و مادر داشتن ولی شاید نداشتنش بهتر از داشتنش بود

چی بگم والا

قربونت برم من عاقلی از خودته❤️

دقیقا همینطوریه

بنظرم ما باید از خودمون شروع کنیم تا نسل بدبخت و فقیر به جامعه تحویل ندیم

من خودم فرهنگی ام این حرفارو خیلی جاها با این شدت نمیتونم بزنم ولی پاش برسه سکوت نمیکنم واقعا

پدر و مادر داشتن ولی شاید نداشتنش بهتر از داشتنش بودچی بگم والاقربونت برم من عاقلی از خودته❤️دقیقا ه ...

ما ک دیگه داریم سرویس میشیم زیر بار مسئولیت برای بهترین شدن توی این شرایط 

اونا ک باید بفهمن نمیفهمن 

فک کن جامعه ب جایی میرسه ک دیگه بچه سالم پیدا نمیکنی چون عاقلا تصمیم گرفتن نیارن ، ولی این بی مغزا دوتا دوتا شوت کردن 

يكيو ميشناسم ٢٣سالشه سه تا بچه داره با فاصله هاي دو سال و ي سال چارميم حاملس😑😐

ب قول خودش دوتا اخري ناخاستس من ب جا اون حرص ميخورم واقعاااا اصن از پس بچهاش برنمياد ادب درس حسابي ندارن وض مالي انچناني هم نداره من نميدونم اينا روش جلوگيري درس بلد نيسن

من اولي باردارم از الان دارم فك ميكنم ي روش جلوگيري قوي انتخاب كنم تا دگ باردار نشم بتونم همين يكي درس تربيت كنم و بهش رسيدگي كنم

بعضیا نیاز دارن مشت مشت قرص اورژانس بخورن انقد واجبه

عقیم شدن گزینه بهتریه 

قربون خدا برم  یکی نذر و نیاز میکنه تا چل سالگی هم بچه دار نمیشه 

یکیم مث اینا میاره آواره اش میکنه

يكيو ميشناسم ٢٣سالشه سه تا بچه داره با فاصله هاي دو سال و ي سال چارميم حاملس😑😐ب قول خودش دوتا اخري ...

میدونی از چی حرصم میگیره ازینکه این بچها ک دیدم ، ناخواسته نبودن لاقل بگی اشتباهی شد

اخه چرااا موقع مدرسه رفتن بچت یادت امده دوس پسر داشتن بهتر از مادر بودنه لعنتییی

خودت خواستی بدنیا بیاااد

عقیم شدن گزینه بهتریه قربون خدا برم یکی نذر و نیاز میکنه تا چل سالگی هم بچه دار نمیشه یکیم مث اینا ...

خیلی بده من قشنگ احساس میکنم پدر فوق العاده بی مسئولیت داشتم مامانمم تا چند سال باردار نمیشده اما بعدش سه تا بچه آورده مامانم که همش از بچگی افسرده مضطرب پرخاشگر بود چون باید حواسش به همه چی میبود 

خانواده پدری و مادری هم هر دو سطحشون بالا

متاسفانه من خودم آرزو میکردم به دنیا نمیومدم چون هر چی تلاش میکنم عقب هستم هیچ رفاهی رو تجربه نکردم تو هیچ دوران زندگیم