2777
2789
عنوان

عقد کنم راحترم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 34 پست

خیلی جالبه واقعا

نامزد این خانم از انتخابش مطمئن نیست ک داره هی ب تعویق میندازه قضیه رو

اونوقت ی عده میگن زودتر برو عقد کن بچسب بش😐😐😐

طرف شک داره تو انتخابش ،میگن برو عقد کن ک ی وقت پسر نپره!!

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
خیلی جالبه واقعا نامزد این خانم از انتخابش مطمئن نیست ک داره هی ب تعویق میندازه قضیه رواونوقت ی عده ...

شما میگی شک داره ت انتخابش با من؟ 

چون میگم اگ شک داشت پیش حلقه نمیورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با کسی ک تعهد سرش نمیشه باید زودتر عقد کرد ک مبادا بره با یکی دیگه؟!اک رفتنیه بهتر ک برهزشته ک ...

چرا بچسبونه اتفاقا آنقدر باید ناز دختر زیاد باشه که وقتی میخواد بیاد باهاش آشنا باشه براش قانون بزارن خانواده دختر نه که هر روز بره باهاش اینجوری میشه چسبونک و دل زننده واسه همین میگم مادر دختر عاقله  

هر چیزی حدودی داره زیاد که رفت و آمد باشه آدم زیادی میشه منظورم اینه دل زننده میشه اصلا این عادت مرداست چیزی که براشون دم دسته بیخیالش میشن پس اون حدود فاصله و فاصله بین رفت و آمد باید حفظ بشه از طرف دختر و خانوادش که عزت و ارجمندی دختر و خانوادش پیش پسر و خانواده پسر  همیشه بالا باشه

یعنی با کسی ک تعهد سرش نمیشه باید زودتر عقد کرد ک مبادا بره با یکی دیگه؟!اک رفتنیه بهتر ک برهزشته ک ...

نه اینکه زودتر عقد کنن 

من نظرم اینه خیلی زیادی و هر روز رفت و آمد نکنند هر وقت پسر براش جور شد اونوقت عقد کنن وگرنه خانواده دختر نباید بگن بیان عقد کنن که 

فقط میتونن بگن تکلیف روشن کنید برا دخترم خواستگار هی زنگ میزنه دیگه پسر هر چی خودش میدونه من نمیدونم استارتر چقدر دوران نامزدیش طول کشیده ولی زمان زیادی آدمو کلافه و سر در گم میکنه از اون طرف هم معمولا خواستگار میاد اونوقت دختر و خانوادش چه کنن رد کنن یا بگن بیان چون هنوز تکلیف مشخص نیست