2777
2789
عنوان

عقد کنم راحترم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 34 پست
مادرت عاقله احساس و بزار کنار همچیو به مادرت بسپار عاقبت به خیر میشی،

اگ پسفردا خدا نکرده تفاهم نداشتن و خواستن جدا شدن و‌مهر طلاق بخوره رو‌پیشونیشون

بازم میگی مادرش عاقله و عاقبت بخیر شده؟

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
اگ مطمعن نبود نشون واسم نمیورد یا منو ت کل خانوادش نمیبرد

چه ربطی داره پسر دایی من هر هفته ی دخترو میاره باغ ب هممون نشون میده جلو ماام میگ اینو میگیرم به همشون همینو میگ😂😂😭😭😐هنوز پسرارو نشناختی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با مادرت هستدوفردای دیگه با پسره اینور و اونور بری و بعد بزنه زیر همه چی میخوای چیکار کنی؟

الان مشخص بشه مرد زندگی نیست خیلی بهتر از اینه ک تو عقد متوجه بشه

الان مشخص بشه مرد زندگی نیست خیلی بهتر از اینه ک تو عقد متوجه بشه

من گفتم عقد کنه؟

کجای جمله م عقد بود؟

مامانش میگه فعلا با این اینور و اونور نرو، ارتباط داشته باش ولی نه زیاد 

تو همون ارتباط کم پسر رو میشه شناخت فقط آدم باید زرنگ باشه و زیر نظر مشاور

من گفتم عقد کنه؟کجای جمله م عقد بود؟مامانش میگه فعلا با این اینور و اونور نرو، ارتباط داشته باش ولی ...

ملت با طرف زندگی میکنن تازه کلی از اخلاقای طرفو ب مرور میسناسن چطور با ارتباط کم میشه شناخت ی نفر رو؟!

حق بامتمانته درست میگه مردمو میشناسه خوب عقد کنین بعد اقا خونرو بسازه چه ربطی داره به نظرم داره میپی ...

خب میگی چکار کنم چتو راضیش کنم یعنی بیرون رفتنم کمتر کنم

ملت با طرف زندگی میکنن تازه کلی از اخلاقای طرفو ب مرور میسناسن چطور با ارتباط کم میشه شناخت ی نفر رو ...

حوصله توضیح ندارم

من خودم با ارتباط کم با اینکه رابطه مون از راه دور بود و ی بار با خانواده حضوری دیدیم فهمیدیم چه جورین و بهم زدیم

اگ پسفردا خدا نکرده تفاهم نداشتن و خواستن جدا شدن و‌مهر طلاق بخوره رو‌پیشونیشونبازم میگی مادرش عاقله ...

رفت و آمد و آشنایی حدی داره تو  نامزدی 

نه هر روز هر روز اونم جلو فامیل و درو همسایه 

تو این زمونه هم که ملت تعهد سرشون نمیشه بهتر دیدن میگن حالا که عقد نکردیم بریم سراغ اون دختره که پولدار و خوشگلتره به همین سادگی

دختر میمونه و احساسی که هدر رفت و کوه غم و حرف ملت که وای چی شد خواستگار فرار کرد  

خب میگی چکار کنم چتو راضیش کنم یعنی بیرون رفتنم کمتر کنم

اره دیگه یا بگو بیا تکلیفمو روشن کن یه عقد ساده بکنیم تا تو خونرو اماده میکنی یا فعلا بیشتر رعایت کنیم کمتر همو ببینیم مردم دارن پشتم بد میگن یا مامانم دوست نداره میگه اینجوری همش حرفه پشتتون

رفت و آمد و آشنایی حدی داره تو نامزدی نه هر روز هر روز اونم جلو فامیل و درو همسایه تو این زمونه هم ...

یعنی با کسی ک تعهد سرش نمیشه باید زودتر عقد کرد ک مبادا بره با یکی دیگه؟!

اک رفتنیه بهتر ک بره

زشته ک دختر بخواد خودشو بچسبونه ب پسر ک بیا عقدم‌کن!!