2777
2789
عنوان

شما باشین قرص ضد بارداری میخورین❔❔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 40 پست
نهروز بعد عادت ماهانه احتمال بارداری خیلی پایینه و با یک بار معمولا اتفاقی نمی‌افتهولی دفعه های بعد ...

نگران نباشم واقعا؟ 

اخه اصلا اون اتفاق نیوفتاد و مطمئنیم چیزی وارد نشده 

نگران مایع پیش از منی ام

نمیخوام قرص بخورم هورمونامو بهم میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی استرس و اضطراب دارم اگر قرص بخورم همه هورمونام بهم میریزه باز...

سلام عزیزم یعنی کسی اصلا اینجا کمکم نکرد آیا قرص بارداری که مصرف میشه اگر در رابطه مایه منی تخلیه بشه مشکلی داره یا نه؟ یا همش باید در کنار مصرف قرص های ضد بارداری احتیاط کرد و بیرون از واژن تخلیه کرد؟کاش راهنمایی کنید تازه عروسم هنوز رابطه نداشتم نگرانم

عزیزم منم مثل شما روز بعد ازپریودرابطه داشتم وبه پیش آب شک داشتماشتباه کردم قرص اورژانسی خوردموسواس ...

اره نگرانم یه حالت وسواس طوری دلم اروم نمیشه انگار تا نخورم

از طرفی نزدیک یسال قرص میخوردمم

سلام عزیزم یعنی کسی اصلا اینجا کمکم نکرد آیا قرص بارداری که مصرف میشه اگر در رابطه مایه منی تخلیه بش ...

بهتره از روش های پیشگیری هم درکنارش استفاده کنی اما بازم بپرس از دکتر یا داروخانه که درکنارش لازمه احتیاط کنی

چون من اطلاعی ندارم راستش🥲

بله

سلام عزیزم یعنی کسی اصلا اینجا کمکم نکرد آیا قرص بارداری که مصرف میشه اگر در رابطه مایه منی تخلیه بشه مشکلی داره یا نه؟ یا همش باید در کنار مصرف قرص های ضد بارداری احتیاط کرد و بیرون از واژن تخلیه کرد؟کاش راهنمایی کنید تازه عروسم هنوز رابطه نداشتم نگرانم

سلام عزیزم یعنی کسی اصلا اینجا کمکم نکرد آیا قرص بارداری که مصرف میشه اگر در رابطه مایه منی تخلیه بش ...

عزیزم اگه قرص جلوگیری منظم مصرف بشه نیاز ب جلوگیری ب روش طبیعی نیست. من ک ۶،۷ ماه قرص خوردم و اتفاقی نیوفتاد نگران نباش فقط دقیق مصرف کن

از روز اول الی سوم عادت شروع کنی خیلی بهتره هر روز سر یه ساعت مشخص

قرص عوارض دارن. نخور. معمولا. بعد رابطه اورژانسی بخور

هر رابطه بخورم ؟ آخه شنیدم خطرناکه خاله ام تازه عروسی کرده دختر براش قرص نوشته میخوره چند ماهه تا بچه بیاره ولی روم نشد نپرسم

همسرمم اطلاعی ندارم مثل خودم گیر داده تو رابطه براش لذت بخشه خیلی ببخشید داخل تخلیه کنه بخاطر همون می‌خوام بدونم راهی هست اینو تجربه کنیم و خطر بارداری نباشه؟ همسرم میل جنسیش زیاده