2777
2789
عنوان

شما باشین قرص ضد بارداری میخورین❔❔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش دادی دندونات ترمیم کن اگه خراب

آزمایش آره دادم یه مقدار کمبود آهن داشتم که بهم قرص داد یک ماه مصرف کردم باز آزمایش دادم آهنم نرمال شده بود

ولی بازم تو بازه ی نرمال عددش پایینه ولی با غذاهای آهن دار تقویت میکنم. تنبلی تخمدان خفیف هم دارم

دندون خراب هم ندارم فقط یه دونه پارسال ترمیم کردم یه مقدار از موادش ریخته یه سری غذاهایی که حالت ریش ریش دارن مثل گوشت یا سبزی ببخشید میره لای اون مواد گیر میکنه😂😂 یه دندون دیگه هم دارم دندانپزشک گفت باید درست بشه الان دو سال هم هست میگذره ولی حتی یک بار هم درد نداشته نمیدونم باید برم درست کنم؟

خراب باشه اره

عه😢😢 میدونی من خودم نرفتم درست کنم

سمت راست دندونم هوا می‌کشید گاهی درد می‌گرفت رفتم پیش دندونپزشک گفت آره باید ترمیم بشه

بعد تو عکس گفت سمت چپ هم یه دونه باید درست بشه یک ماه بعد بیا، من این مواد اذیتم می‌کرد با خودم گفتم ولکن این دندونم هیچوقت درد نداشته نرفتم، بیشتر از دو سال هم هست رد شده این دندونی ک ترمیم کردم الان باز درد میگیره گاهی ولی اون یکی ک گفت خرابه تا الان ک خداروشکر مشکلی نداشته