2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کردم پشیمونم 😭😭😭

574 بازدید | 63 پست

موهام تا باسنم بود ولی خوب هم اذیت میشدم هم خشک .و دورنگ بود  و چند سالی میشد که کوتاه نکرده بودم .امروز دلو زدم به دریا رفتم کوتاه کردم  تا پایین تر از شونه هام جلوشم کوتاه کرد ..ولی موهام چون فره  احساس میکنم خیلی بد  شده 😭😭😭 موهام میپره می‌ره بالا ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی میپره بالا خندم گرفت

فقط یه راه هست که خیلی شیک شه، بری کراتین کنی

منم موهام خیلی بلند بود رفتم تا شونه هام کوتاه کردم و کراتین کردم، الان بلندتر شده ولی دیگه کوتاه نمیکنم

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

منم موهام فره و بلند رسیدگی بهشون سخته واقعا ولی میترسم کوتاه کنم 

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

من ماه پیش از ته ته زدم 😄خوشحالمسبک شدم

منم کاملا مردونه

سایه هم زد برام

کچل🤣

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊