2777
2789
عنوان

به بچم جلوی متدر شوهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 24 پست
ای بابا پس ولش کن بگو خواستم تنبیهش کنم برای پارک و ... ام همین حرف و میزنم بالاخره بچه نیاز به ...

دعا کن چیزی نشه واقعا تو این شرایط حوصله ناز کشیدن از شوهر و‌مادر شوهر رو ندارم

دعا کن چیزی نشه واقعا تو این شرایط حوصله ناز کشیدن از شوهر و‌مادر شوهر رو ندارم

انشالله که چیزی نمیشه   ولی خب یکم رو خودت کار کن قرار نیست سر چیز به این کوچیکی خودتو اذییت کنی   شما بچه تربیت میکنی به شما نگاه میکنن فردا میرن تو جامعه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که چیزی نمیشه ولی خب یکم رو خودت کار کن قرار نیست سر چیز به این کوچیکی خودتو اذییت کنی ش ...

مادر شوهر م بخواد اذیت کنه هر مساله ای پیش بیاد اذیت میکنه   تو پست قبلی نوشتم سر یک چایی نریختن اونم برای شوهرم تا یک هفته خانم برای من تو قیافه بود خدایی اذیتم کردن خدا ازش نگذره من که نمیگذرم جوونیم رو خودش و پسرش نابود کردن

الانم برای شوهرم ناراحته میگه قند و چربیش بالاست با خودم گفتم من که برام مهم نیست چون برای این بارداریم به شوهرم گفتم بهم پول بده برم سز اختیاری انجام بدم گفت من ندارم بدم برو درد بکش چکار کنم ندارررررم  الان من هم اصلا عین خیالم نیست مگه اون درد کشیدن یا نکشیدن من براش مهمه که بیماری اون برای من مهم باشه حتی گفتم بزار طلا بفروشم برم سز اختیاری گفت طلا بفروشی طلا رو لازم دارم برای خونه اسن جوری جواب میدن که خدا هم مریضی تو دامنشون میزاره دیگه

خدایی با رفتار هایی که باهام از قبل داشته همش ترس به جونم هست انصافا میترسم ازش هم از شوهرم

خب با این روش تا ابد باید تنت بلرزه که

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

چکار کنم به نظرت ؟بخواد داستان درست کنه یک جوری داستان درست میکنه چهار تا هم روش میزاره تحویل شوهر ...

والا منم خیلی بلده کار نیستم کمم اذیت نشدم از دست خانواده شوهر ولی دیگه جواب میدم  که حداقل خودم دق نکنم 

شوهرمم مثل ماسته نه طرف منو می‌گیره نه اونا

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

والا منم خیلی بلده کار نیستم کمم اذیت نشدم از دست خانواده شوهر ولی دیگه جواب میدم که حداقل خودم دق ...

حالا ان شالله که چیزی نگن شما هم دعا کن واسم 

خدا هم خانواده شوهرت رو به راه راست هدایت کنه الان یکم از تاپیک هات رو خوندم