2777
2789

نکنید واقعا 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این تجربه ای خواهرانه اس

من خیلی سال پیش ۱۹ سالم بود یه پسریو دیوونه وار دوست داشتم واسه اینکه بهم برسیم هرکاری کردم 

به همه جور دعانویس پول دادم هر شهری که میگفتن رفتم 

تهش رسیدم به پسره ولی روز عروسی فوت کرد

هنوز عذاب وجدان ولم نکرده نرو سراغ اینکارا میشه اما دوام نداره

مامان یک سگ

خودتون با این کارا جن ها رو به خونتون دعوت میکنید و بعد یه مدت همچی بهم میریزه 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

دنبال پولسا نیستم دنبال سیدهام که نفسشون حقه. حالا همچین کسی در شهرهای خودتون هم میشناسین معرفی کنین

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

تامیکهاتو دیدم مذهبی هستی خودت بگردی پیدا میکنی

مذهبیا نمیزارن برم پیش دعانویس.منع میکنن

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

خدا تو قرآن از هاروت و ماروت میگه اینکه طلسم رو یاد گرفته بودن و بین زن و شوهر جدایی مینداختن. جالبه دقیقا بعدش میگه استغفار کنین. عه؟!یارو منو جادو کرده اون وقت من باید استغفار کنم؟!پس عدالت خدا کو؟ نه عزیزم. ازونجایی که یه برگ درخت هم بدون اذن خدا نمیفته زمین‌ پس کسی که جادو میکنه هم بدون اجازه خدا جادوش اثر نمیکنه که.اون وقت واکنش اون طلسم شده مهمه. توبه و استغفار کنه و به خدا برگرده یا اینکه راه شیطانو بره و خودشو گول بزنه. طرف سیده. کمتر پول میگیره. نیس نگرد. کدوم یک از امامای ما از مردم پول گرفتن برای بازکردن گره کارشون؟!

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟