2777
2789
خدا تو قرآن از هاروت و ماروت میگه اینکه طلسم رو یاد گرفته بودن و بین زن و شوهر جدایی مینداختن. جالبه ...

خیلی ممنون. ایشالا خودتونم دچار وضعیت من بشین و همیشه استغفار کنین 

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

خیلی ممنون. ایشالا خودتونم دچار وضعیت من بشین و همیشه استغفار کنین

عزیزم این چه حرفیه که میزنید؟من با شما خیلی سطح بالا حرف زدم. شاید متوجه منظورم نشدین. من مدتهاست کتابهای عرفانی فلسفی مذهبی میخونم. آدمیم که هم خودم هم عزیزانم به شدت مورد طلسم قرار گرفتیم.و هنوز هم مراجعه نکردیم. من شما رو از آتیش جهنم نجاتتون دادم. آتیش این دنیا مهم نیس. نخواستم خدایی نکرده دلتون رو بسوزونم. خواستم ریشه ای این مساله حل بشه. راهی که میخواین برین من قبلا خواستم برم. با بزرگان دین مشورت کردم. گفتم آقا سمت این مسائل نرین حتی اگه کسی گف بهترین شیخ و سید و فلانه‌ دروغه همش. من جواب شما رو با جواب خدا دادم نه نظر شخصیم. نه تمسخری در کار بود نه چیزی. انشاالله مشکلتون به زودی حل شه‌ و اون دنیا متوجه حرف من خواهین شد. البته من شما رو درک میکنم انقد این مساله اذیتتون کرده که بیانتون بخاطر ناراحتیه. نه اینکه بخواین منو اذیت کنین.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دچار وضعیتی بودم که سر و ته زندگیم‌ از دستم در رفته بود. خودم میدونستم کی این بلا رو آورده سرم. یه روز خوابگاه پشت در دمپاییمو با چاقو بریده بودن. کسی که ازم کینه به دل داشت.بلایی به سرم آورد که تا چند وقت نمیتونستم خودمو پیدا کنم. اما همین راهنمایی که من به شما کردم. دوست مذهبیم از طرف استاد اخلاقشون به من گفت. من هم اولش خ تعجب کردم. ولی بعدا فهمیدم درسته. تا اینکه شب و روزم استغفار شد‌. هنوزم ادامه داره. اما به قوت الهی مشکلم تا حدی حل شد. دلم باز شد. چون خودم نتیجه دیدم به شما توصیه کردم. اما بعد شما قول دادم. دیگه هیچوقت از مسائل فلسفی دینی هرگز به کسی کمک نکنم. چون سطوح درک متفاوته. خدا خودش به همه مون کمک کنه

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
من دچار وضعیتی بودم که سر و ته زندگیم‌ از دستم در رفته بود. خودم میدونستم کی این بلا رو آورده سرم. ی ...

هم سطوح درک متفاوته و هم سطوح مسائل و مشکلات

من فقط یکی رو میشناسم تو اهواز ک هم حضوری انجام میده هم تلفنی ک همین بچه های نی نی سایت بهم معرفیش ک ...

من دنبال یکی هستم سید باشه پول هم نگیره. شهودش از طرف خدا باشه