2777
2789
عنوان

کسایی که گوشی برند ردمی دارن بیاید

127 بازدید | 27 پست

بنظرتون خوبه ؟ارزش خرید داره؟ 

یه بنده خدایی بهمون گفت گوشی های شیائومی زود خراب میشن نخر🥲:/ تجربه اتون رو بگین اگر دارید راضی هستین؟

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوت 9s دارم قبل اینکه کرونا بیاد خریدم مرگم نداره

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
دوساله دارم چیزیش نشده.

بنظرتون شیائومی بهتره بخرم یا سامسونگ توی قیمت یک رنج؟

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

اتفاقا منم میخوام گوشی بخرم‌تاحالاجز سامسونگ‌چیز دیگه نداشتم‌ ولی میگن شی۰ائومی خیلی خوبه خصوصا دورب ...

شما از سامسونگ راضی هستی؟ آخه ما یه تبلت سامسونگ داشتیم خیلی کند و داغونه حس کردم شاید گوشیش هم بد باشه