2777
2789
عنوان

خیانت شوهر با دوست دخترش تو کافه بگم یا ن 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه خندیدم و شب که برگشتم خونه بهش پیام دادم اونم خیلی صمیمی جواب داد تا این مه یهو به ذهنم اوند این که انقد جا افتاده س همسر نداره ازش پرسیدم گفتم همسر مه نداری ؟؟گفت چرا دارم ولی نمیتونم از خوشگلی تو ام بگذرم خلاصه من خیلی دل سرد شدم فرداشم بهش زنگ زدم گفتم پیام نده و اینا ولی بازم پیام داد هی چرب زبونی اینا منم که انگار خوشم اومده از طرز حرف زدنش یه بار رفتیم بیرون ولی خیلی پشیمون شدم رسیدم خونه از همه جا بلاکش کردم 

خلاصه خندیدم و شب که برگشتم خونه بهش پیام دادم اونم خیلی صمیمی جواب داد تا این مه یهو به ذهنم اوند ا ...

گفت همسرداره و تو باز باش رفتی بیرون😐😐

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بنظرم زنگ بزن به دوستت بگو از اقواممون دنبال دخترخوب هستن من تا خواهرشوهر تورو دیدم گفتم بزار همینو معرفی کنم بنظر دختر خوبی میومد 

دوستت اینجوری خودش‌میگیره

اگه هم خواهرشوهر نداره و تو میدونی بگو اصلا حواسم نبوده که خواهر نداره بنظر باهم صمیمی بودن

گفت همسرداره و تو باز باش رفتی بیرون😐😐

خداشاهده من صرفا رفتم که رودرو و محکم بهش بگم من نمیخوام و نمیتونم تو زندگی آدمی باشم که خودش همسر داره همون موقع هم پول کافه رم خودم حساب کردم که بعدا سو تفاهم ‌‌پیش نیاد