2777
2789
عنوان

خیانت شوهر با دوست دخترش تو کافه بگم یا ن 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مطمعنم که دوست دخترش بود

ب نظرم خودتو درگیرنکن،بعدا دستش رو میشه واگ دوستت گفت چرا بم نگفتی،بگو ازچیزی مطمئن نبودم و  حقیقتا نمیدونستم چه نسبتی باش داره وترجیح دادم دخالت نکنم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
یه مرد زن دار چرا باید با یه زن جوان غریبه گل تو دست دختر باشه بیان کافه بیشینن

خب گاش همونجا میگفتی خانومتون چیکار میکنه سلام برسون بلکه هر دوتاشون خجالت میکشیدن

ن دوستم که پرسنل کافه هست گفت چند بار دیگه آمدن اینجا

عزیزم مطمئن بااااش خیانت حتما حتما رو میشه ،یعنی یه زن حس ششمی قوی داره و بالاخره ماه پشت ابر نمیمونه 

اما اگر الان به دوستت بگی تو آدم بده میشی

من جات بودم فعلا صبر میکردم  و دخالت نمیکردم

آخه مرد متاهل ی خورده ترس داره فضای اینجوری بره ک ببیننش نمیدونم ولی

منم براهمین میگم شاید اون چیزی ک اسی فک میکنه نباشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

اسی تایپیکت منو یاد تجربه ی خودم انداخت من مجردم یه دختر جوون چند‌وقت پیش تو یه اداره ای بودم یه اقای بسیار خوش هیکل و پرفکت خوش لباس بوی عالی میداد اومد جلو ازم پرسید که خودکار دارم یا نه منم بهش دادم از تو کیفم یکم گذشت دیدم خودکار و با یه کاغذ آورد بهم داد و سریع رفت باز کردم دیدم شمارش

تاپیک بغلی خپاارشوهر اسی با برادرشوهرش دیدن تو سینما همه میگفتن بتوچت به کسی نگو و... 

حالا چون مرد طرف حساب اسی و دوست اسی هست میگن بگو  

چقدر تفاوت 

در حالیکه هر دو مورد دارن خیانت میکنن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗