2777
2789
عنوان

طرز رفتار با آدم بی ادب

126 بازدید | 21 پست

۷سال ازم کوچیکتره.نوجوونه.همیشه بهش احترام میزارم سعی میکنم خواهر خوبی باشم اما اون همش به شوخی فحش میده.میگه خر،گاو،خلاصه خوشم نمیاد فحش میده.بهشم میگم بدش میاد.دوست دارم به همدیگه احترام بزاریم اما اون جوگیر میشه حالمو بهم میزنه.چیکارش کنم؟

بی عشق زیستن را،جز 

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا خوشم نمیاد مثل یه نوجوون رفتار کم و فحش دادن به دیگران رو نشانه صمیمیت بدونم و هر شوخی دوست داشتم انجام بدم.دوست دارم با همه آدما با احترام رفتار کنم حتی اگه باهاشون صمیمی ام ادبو رعایت کنم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

مدلش اینجوریه احساس صمیمیت میکنه باهات

صمیمیت نباید با فحش باشه.منم باهاش حس صمیمیت دارم اما از بددهنی خوشم نمیاد

خوبه فوش ناموسی نمیده😑😑من خیلیا رو دیدم اینجورین

با اینجور ادما که کلا حرف نمیزنم

توی این سن اینجورین .

مخصوصا نسل الان.

چون بین دوستاشون این حرفارو به هم میزنن عادی شده براشون.

یه جورایی فحش دادن هم بهشون حس بزرگی میده هم اینکه مثلا من باهات صمیمی ام.

کم کم خوب میشه.ستش که بالاتر بره

با اینکه از اینکار‌بدم میاد ولی متاسفانه با بعضی ها احترام جواب نمیده و دوبار مثل خودشون رفتار کنی د ...

امتحان کردم،منم هروقت فحش داده برگشتم مثل خوشد گفتم بدتر شده فکر میکنه منم حوگیرم

توی این سن اینجورین .مخصوصا نسل الان.چون بین دوستاشون این حرفارو به هم میزنن عادی شده براشون.یه جورا ...

اه اه اینقدر بدم میاد.خودمم تو نوجوونی اینجور بودم اما فقط با دوستای خیلی نزدیکم نه به بزرگترم

امتحان کردم،منم هروقت فحش داده برگشتم مثل خوشد گفتم بدتر شده فکر میکنه منم حوگیرم

باید یه بزرگتر بهش بگه ، بگه رفتارت با دوستها و با خانوادت نباید مثل هم باشه. طرز حرف زدنت با هم‌سن و سالات با طرز حرف زدنت با بزرگتری باید فرق داشته باشه

باید یه بزرگتر بهش بگه ، بگه رفتارت با دوستها و با خانوادت نباید مثل هم باشه. طرز حرف زدنت با هم‌سن ...

خودشم که متوجه نمیشه ماشالا،همه چیو باید بهش بگن.مامانم میگه بهش گوش نمیده.میگه مثل آدم حرف بزن بدتر ناراحت میشه.یه اعجوبه ایه ها

اه اه اینقدر بدم میاد.خودمم تو نوجوونی اینجور بودم اما فقط با دوستای خیلی نزدیکم نه به بزرگترم

اگه در حد همین گاو و خر میگه بهش گیر نده.

بزار باهات احساس راحتی و صمیمیت داشه باشه.

ولی خودت مودبانه باهاش حرف بزن البته مهربونم باش نه اینکه خشک باشی.

اینکه به عنوان خواهر بزرگ تر بتونه روت حساب کنه و باهات راحت باشه و رازهاشو بهت بگه خیلی مهمه.

اما اگه به خاطر یه فحش ساده هی اخم و تخم کنی و سرزنشش کنی دیگه در مورد هیچی باهات حرف نمیزنه و دوستاش میشم محرم رازش که خطرناکه

باید یه بزرگتر بهش بگه ، بگه رفتارت با دوستها و با خانوادت نباید مثل هم باشه. طرز حرف زدنت با هم‌سن ...

خودشم که متوجه نمیشه ماشالا،همه چیو باید بهش بگن.مامانم میگه بهش گوش نمیده.میگه مثل آدم حرف بزن بدتر ناراحت میشه.یه اعجوبه ایه ها