2777
2789
عنوان

میخوام موهامو قیچی کنم

172 بازدید | 21 پست

سلام خانوما خسته نباشد

من موهام قبلا خیلی پر پشت و ضخیم بود

اما الان به شدت کم پشت و نازک و شکننده شده و نابووووده از موخوره

جنسش حالت پفی و زبر داره🥴🤕

تا کمرمه تقریبا میخوام خیلی کوتاهش کنم که هم کم پشتیش معلوم نباشه هم رسیدگی کنم

به نظرتون چه مدلی بزنم با توجه با اینکه پف پفیه و ممکنه شکل یال شیر بشه رو سرم😑

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخام کوتاهه کوتاه کنم 

یجوری دسته دسته دارن میریزن فکر کنم تا نوبت دکترم شه کچل شم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چند دور با پودر لباس شویی دستی بشور

دوسال پیش یه دوبار برا درمان شپش با پودر شستم هنوز موهام حالشون سر جای خودش نیومده  

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

خیلی کوتاه نکن خب

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

چند دور با پودر لباس شویی دستی بشور

ن چربی مفید مو گرفته میشه و شکننده تر میشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

دوسال پیش یه دوبار برا درمان شپش با پودر شستم هنوز موهام حالشون سر جای خودش نیومده

خودم میشورم 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

ضخیمتر میشد

نه یکی دوبار امتحان کردم خیلی قشنگ حالت می‌گرفت موهام ولی خیلیا گفتن خوب نیس به مرور موهاتون ضعیف تر میشن

نه یکی دوبار امتحان کردم خیلی قشنگ حالت می‌گرفت موهام ولی خیلیا گفتن خوب نیس به مرور موهاتون ضعیف تر ...

ضخیم میشد خیلی بهتر الان موی سرم تا رو پاسنه مثل دم اسب شلاقی هستش

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

ضخیم میشد خیلی بهتر الان موی سرم تا رو پاسنه مثل دم اسب شلاقی هستش

میترسم امتحان کنم