2777
2789
عنوان

امروز ماشین داشت زیرم میکرد

224 بازدید | 21 پست

داشتم از خیابون رد میشدم از خط عابر پیاده بعد یارو ماشینه چراغ داد که مثلا من نیام منم رفتم داشت میزد بهم مرتیکه اولن که من وسط خیابون نمیتونم یهو وایستم بعدشم خط عابر پیادس من نباید وایستم ماشین رد شه سرعتش هم کم بودا زورش میومد بزنه رو ترمز من فکردم وایمسته رد شم دید دارم میرم خیابونم نسبتا شلوغ بود یعنی نمیشد گاز داد نمیدونم این راننده ها کجا میخوان برن وقتی ترافیکه 

بنظر تون وسط خیابون من باید وایمستادم ماشینه رد شه اخه من اونجا وایمستادم اون یکی ماشین این لاین داشت میومد نمیشد خلاصه کلی بوق زد انگار داشت فش میداد منم عصبی شدم فقط میخواستم وایسته فشش بدم🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یه روانی تو ی ماشین مدل بالا چراغ قرمز بود با دوستش از قصد داشتن منو له می کردن تو یک سانتی م ...

بعضیا فکر میکنن بیان لبه ادم نگه دارن امتیاز میگیرن چند وقت پیشم یکی داشت زیرم میکرد از همین خط عابر داشتم رد میشدم طرف تو ترافیک داشت لایی میکشید وقتی از پشت ماشینه اومد منو ندید سرعتشم بالا بود منم یهو انگار ترسیدم شوک بهم وارد شد دیدم اونجوری میاد دوییدم نمی دوییدم زیرم کرده بود ترمز کرد نگرفت بعد بیچاره ماشین بغلی عملا پریدم جلو اون چون ترافیک بود زد رو ترمز نخورد بهم 

یه بار یه روانی تو ی ماشین مدل بالا چراغ قرمز بود با دوستش از قصد داشتن منو له می کردن تو یک سانتی م ...

این حیوونا تا حالا تصادف نکردن ببین چه بدبختی براشون پیش میاد تصادف کنن با یه عابر اونموقع روزگار خودش و خانواده ش سیاه میشه اون موقع روزی هزار بار میگه خدای کاش اصلا ماشین نداشتم