2777
2789
عنوان

امروز ماشین داشت زیرم میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست
این حیوونا تا حالا تصادف نکردن ببین چه بدبختی براشون پیش میاد تصادف کنن با یه عابر اونموقع روزگار خو ...

واقعا درک نمی کنم حالا اگه جای من یه بچه کوچیک بود چی اینا قبل مدرک رانندگی باید مدرک سلامت روان بگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح که خدا رو شکر نجات یافتی شب مواظب باش

متاسفانه مسیر خونمون جوریه که هر روز باید از این خیابون رد شم خیابون اصلی هم هست پل هم نداره مجبورم از همون خط رد شم چند وقت پیشم داشتن میزدن بهم دوماه پیشم تو همون خیابون زدن ب مامانم اونم دنده عقب ماشین پلیس یعنی خیابون برعکس میومد دنده عقب مامانم بیچاره میگه نمیدونستم باید اون ورم نگاه کنم رد شدنی 🤦🏻‍♀️

چه غیرمنطقی

ما که اختیار بقیه رو نداریم داریم؟ 

کنترل رفتار بقیه دست ماست؟ نیست

پس تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که نزاریم بقیه بهمون آسیب بزنن و از خودمون مراقبت کنیم کجاش غیر منطقیه؟! 

یجوری گارد میگیری قشنگ معلومه از همون راننده هایی😂😂

نه واقعا 

نه ماشین دارم نه گواهینامه. 

تازه از اونایی که نگه نمیدارن عین گاو رانندگی میکنن حالم بهم میخوره ولی واقعا کاری از دستمون بر نمیاد من خودم چن بار دیدم نگه نمیدارن رفتم داخل جاده نزدیک بود تصادف کنم خب به هرحال آسیب به خود آدم میرسه من دوستم همینطوری موتور بهش خورد دندون اصلی جلوش افتاد لبشم پاره شد