2777
2789
عنوان

قلب درد

39 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من دو روز پیش لگد محکمی به قفسه سینم خورده . الان حالت تهو دارم صبحا که بیدار میشم با قلب درد شدید بیدار میشم . الان حالت تهو دارم و قلب درد شدید دست چپم داره داعم عرق میکنه بنظرتون مشکل جدی هست الان خواب الودگی هم دارم حالمم خیلی بده

ضربه قفسه سینه خورده استراحت کن .میخوای بری برای اسکن قلب و اینا راحت شه خیالت؟

۲ ساله اریتمی دارم ،ولی این لگدی که خورده به قلبم حس میکنم حالم بدتر شده . شرایطش ندارم برم اینم کتک خوردم که ضربه خورد به قفسه سینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ ساله اریتمی دارم ،ولی این لگدی که خورده به قلبم حس میکنم حالم بدتر شده . شرایطش ندارم برم اینم کتک ...

هعی بابا .منم ناراحتی قلبی دارم .ولی یه بار تو خیابون هم من هم عابر پیاده حواسش نبود محکم زد وسط سینه م هعی گفت ببخشید ببخشد گفتم اشکال نداره ولی همونجا نفسم بالا نمیومد خودمو جمع کردم اومدم خونه استراحت کردم خوب شدم خداروشکر مثله سکته قلبی بود دردش تا اون حد خوددختره هم ترسیده بود یکی باید اونو از استرس جمع میکرد

هعی بابا .منم ناراحتی قلبی دارم .ولی یه بار تو خیابون هم من هم عابر پیاده حواسش نبود محکم زد وسط سین ...

خیلی بده از دردش نه میتونی بشینی نه بخوابی فقط باید هی محکم بزنی توی قلبت یکم اروم بشه جیگر ادم میسوزنه دردش انگار استخوانات حس میکنه