2777
2789
عنوان

یه پنهون کاری کردم الان شوهرم فهمید گوشی قط کرد روم

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 45 پست
من کاری به شوهرت ندارم و شما از اون مامانایی هستین که دهن ما معلما رو سرویس میکنین با توقعات فضاییتو ...

معلومه تو هم از همین قشر معلمای تن پرور

و بی مسعولیتی همین شماها گند زدین به

سیستم اموزشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اینو نمیشه کتمان کرد که مدارس دولتی مثل غیر انتفاعی به بچه ها رسیدگی و توجه لازم رو ندارن

چرا از همون اول غیر انتفاعی نزاشتی؟

شوهرت حق داشته ناراحت بشه از دلش در بیار

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

تایپیک  قبلی  خوندم

چیز خاصی  نگفته

شما  یک  دونه  داری    شاید دلت بخواد و برسی   دو ساعت چت کنی

ایشون   تعداد بچه ،بالاست    یک کلمه  جواب داده

خیلی ها  همین هم جواب نمیدن

کلا   مجازی   کاش  جمع  بشه

اولیا  بفهمند   تو  خونه  هم   قرار نیست  معلم در اختیار باشه

گفتمممم ولی میگه من راضی نیستم

اگه راضی نیست اعصاب خودت رو خراب نکن مثل من 

من که دیگه بیخیال شدم فقط نهایت سعی ام رو می کنم پسرم تیزهوشان قبول بشه فقط در اون صورت هست که از مدرسه عادی می تونم بیارمش بیرون

جو مدارس عادی اصلا خوب نیست حتی برای دانش آموز زرنگ و درسخون، به عنوان یک مشاور مدرسه میگم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
اگه راضی نیست اعصاب خودت رو خراب نکن مثل من من که دیگه بیخیال شدم فقط نهایت سعی ام رو می کنم پسرم تی ...

افتضاحه مدارس دولتی

اصلا دانش اموز رو به کتفشونم نمیگیرن

حق داری مدارس دولتی اصلا اهمیتی به دانش آموز نمی دهند به اون صورت فقط در صورتی که دانش آموز واقعا زر ...

اهمیت  میدن    اما تعداد بالاست    وقت نمیشه   هی ناز بکشن

غیر انتفاعی   جمعیت  کم     خدا تومن هم  پول میدن   خوب معلوم   توجه  بیشتره

من معلمم تو کلاس برای بچه هام جون می دم با تمام توان در اختیارشونم اما به هیچ عنوان پی وی چک‌نمی کنم و مجازی پاسخگوی اولیا نیستم هر اولیایی با معلم فرزندش صحبت داره زحمت بکشه بیاد مدرسه من همه جوره در خدمتشم

ببین عزیزم من تایپک قبلیتو خوندم در مورد معلم بچتون

ی معلم با کلی بچه حداقل سی چهل تا بچه من خودم کمک معلم بودم چندین سال تا معلم بیاد یکی یکی بچه ها اروم و ساکت کنه با کلی تربیت متفاوت و بعضی وقتها تربیت اشتباه  پدرش در میاد این واسه اولین موضوع دومین موضوع اینکه کلی بچه هستن ک باید ب قول شما کتاب و دفترو چک کنن معلم مگه کامپیوتره ک هی یکی یکی به بچه ها بگه کتاب بدین یا دفتر بهم بدین یا اصلا یادش بمونه همه رو ۵ زنگ با کلی بچه واقعا اعصاب میخواد و  اگه به ی بچه بالا چشمت ابرو باید جواب پدر و مادر رو بده و بعدشم شاید خودش ی مشکلی داشته یا فراموش کرده یا عصبانی بوده ک سلام و علیک نکرده ب نظرم شما ب اون معلم توهین کردین و این نشونه بی شخصیتی نیست ازم ناراحت نشو و ب دل نگیر چونه من چندین سال با معلما بودم خیلی خوب موضوع درک میکنم ک معلم بودن واقعا اعصاب میخواد روح و روان میخواد خستگی خیلی زیادی داره درسته شاید بگی حقوق میگیره کار می‌کنه اما این حقوقه در برابر اذیتاش خیلییییی ناچیزه

خب خودش گفته هر کاری میخوای بکن منو دخالت نده 

نه چه اشکالی داره خیلی تو این سن روحیه شون نیاز ب مراقبت داره . کار درستو کردی برا بچه ت  

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

معلومه تو هم از همین قشر معلمای تن پرورو بی مسعولیتی همین شماها گند زدین بهسیستم اموزشی

نه عزیزدل ما یه سری انسانیم با شغل معلمی که همه تلاشمونو سر کلاس میکنیم اما یه ادمیم نه صد تا نمیتونیم هم درس بدیم هم هر ثانیه ناز تک نک ۴۰ ۵۰ تا دانش آموزمونو بکشیم و از این متعجبیم که چطور اپلیایی که یه دونه بچه دارن از ما که ۴۰ تا بچه داریم توقع دارن مثل خودشون با بچه شون رفتار کنیم 😊

تایپیک قبلی خوندمچیز خاصی نگفتهشما یک دونه داری شاید دلت بخواد و برسی دو ساعت چت کنیایشون ...

کامل نخوندی گفتم خود معلم گفتن سوالی هس

پاسخگو هستم 

حال ندارم از صفحه چتم عکس بندازم کلا شاید 

سه تا پیام داده باشم بهش تا حالا 

نه عزیزدل ما یه سری انسانیم با شغل معلمی که همه تلاشمونو سر کلاس میکنیم اما یه ادمیم نه صد تا نمیتون ...

شما اصلا متوجه بحث من نشدین خانم معلم باسواد!!!

من بحثم چیز دیگه اس