2777
2789
عنوان

یه پنهون کاری کردم الان شوهرم فهمید گوشی قط کرد روم

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 45 پست
کامل نخوندی گفتم خود معلم گفتن سوالی هسپاسخگو هستم حال ندارم از صفحه چتم عکس بندازم کلا شاید سه تا پ ...

شاید  نرسیده      یا ندیده

اما  در کل    شما  حساسی   رو  بچه ات

حتما   ببر   غیر انتفاعی

چون هم  خودت  زجر  میکشی     هم معلم زجر میدی

کامل نخوندی گفتم خود معلم گفتن سوالی هسپاسخگو هستم حال ندارم از صفحه چتم عکس بندازم کلا شاید سه تا پ ...

خوب اشتباه معلم بوده که اعلام کرده پاسخگو هستم که بعد حاشیه درست بشه هر چیزی حریمی داره که باید رعایت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معلمم تو کلاس برای بچه هام جون می دم با تمام توان در اختیارشونم اما به هیچ عنوان پی وی چک‌نمی کنم ...

خوب کاری میکنین عزیزم صبح تا ظهر م درگیر هستین بعدش خیلی خوبه خودتون دوباره درگیر کار نمی‌کنین

افتضاحه مدارس دولتیاصلا دانش اموز رو به کتفشونم نمیگیرن

بله می دونم چی میگی 

پسر من همیشه جز سه تا شاگرد برتر کلاسشون بوده و هست، بسیار هم تیزهوش هست و ریاضیش عالی ولی تو مدرسه  دولتی هیچ ارزش و احترام خاصی بهش قائل نمیشن نه تشویقی، نه جایزه ای نه لوح تقدیری فقط دو سه ماه که از سال می گذره معلم هاش می فهمند زرنگه بهش کمی بیشتر از بچه های دیگه توجه می کنند که بازم در حد توجه به تنبل ترین بچه غیر انتفاعی نیست 

ولی خوب همسرم میگه همین توجهی که تو مدرسه دولتی از سعی و تلاشش به دست میاره خیلی بهتر از ارزشی هست که تو غیرانتفاعی از پول من و تو به دست بیاره

بگذار یاد بگیره خودش تو جامعه بجنگه برای دیده شدن و پیروز شدن

البته حرفش خیلی منطقی هست، فکر کنم شما هم مثل من مادر حساسی هستید

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
خب خودش گفته هر کاری میخوای بکن منو دخالت نده نه چه اشکالی داره خیلی تو این سن روحیه شون نیاز ب مراق ...

منم از همین تعجب کردم 

خودش دو سه بار گف هر کار میخای بکن 

منو قاطی نکن حالا ک دست بکار شدم ادا میاد

اره واقعا جو مدرسه شون و برخورد بی ادبانه ی 

معلمشو دوست ندارم

خوب کاری میکنین عزیزم صبح تا ظهر م درگیر هستین بعدش خیلی خوبه خودتون دوباره درگیر کار نمی‌کنین

معلمایی که پاسخ می دن اشتباه می کنن این توهین به شخصیته معلمه مادر تو خونه روی تخت خوابش دراز بکشه و هر لحظه معلم در اختیارش باشه من ساعت موظفمو از جونو دل مایه می زارم از محبتو تدریس ساعت ۱۲ که بشه تا آخر شب اختصاص به خانوادم و بچه هام داره

بله می دونم چی میگی پسر من همیشه جز سه تا شاگرد برتر کلاسشون بوده و هست، بسیار هم تیزهوش هست و ریاضی ...

عزیز   چون غیر انتفاعی   پول  میدی   جایزه و...

دولتی  بودجه  نداره

فهمیدن  این موضوع  اینقدر سخت نیست

مثل فرق  رسیدگی   تو  بیمارستان  دولتی  با خصوصی

اهمیت میدن اما تعداد بالاست وقت نمیشه هی ناز بکشنغیر انتفاعی جمعیت کم خدا تومن هم پ ...

بله گفتم که چند ماه از سال که میگذره پسرم میشه مرکز توجه معلمش و خیلی بهش بها می دهند معلم هاش به خاطر درسش و تکالیف و خطش و...

ولی من دوست داشتم می بردمش مدرسه غیر انتفاعی چون شادترن، جشن و ...می گیرند ولی دولتی از این خبرها نیست

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
عزیز چون غیر انتفاعی پول میدی جایزه و...دولتی بودجه ندارهفهمیدن این موضوع اینقدر سخت نیست ...

می دونم گلم 

خودم مشاور مدرسه ام و نیروی رسمی آموزش و پرورش 

تو این تاپیک در مقام یک مادر نظر دادم نه یک معلم و مشاور و استارتر رو کاملا درک می کنم

می دونم گلم خودم مشاور مدرسه ام و نیروی رسمی آموزش و پرورش تو این تاپیک در مقام یک مادر نظر دادم نه ...

خودش  حساس      بچه هم براش مهم  نباشه    اسی کلید کرده   به  نظرم  بهتره  ببره  غیر انتفاعی    ببینه  اونجا هم   خیییلی خبری نیست

خوب اشتباه معلم بوده که اعلام کرده پاسخگو هستم که بعد حاشیه درست بشه هر چیزی حریمی داره که باید رعای ...

دیگه این به من مربوط نیس 

چیزی ک خودشون خواستن از اولیا

اتفاقا روزای اول من اصلا عادت به پیام دادن 

و تماس گرفتن ندارم خودشون اومدن پی وی

گفتن چرا فعال نیستین مگه تو گروه نیستین

گفتم من هستم تو گروه منتها ترجیح میدم 

خواننده باشم اکثر سوالایی هم ک برام پیش

میاد میبینم مامانای دیگه تایپ کردن

اینه ک ترجیح میدم سکوت کنم کلا

مگه اینکه خیلی واجب باشه چیزی

متاسفانه اینو نمیشه کتمان کرد که مدارس دولتی مثل غیر انتفاعی به بچه ها رسیدگی و توجه لازم رو ندارنچر ...

از همون اول نظرم غیرانتفاهی بود 

ولی شوهرم سرخود رفته دولتی نوشته 

وقتی برای جلسه انجمن رفتم متوجه عمق فاجعه شدم و همونطور ک میبینن هنوزم درگیرم باش

از همون اول نظرم غیرانتفاهی بود ولی شوهرم سرخود رفته دولتی نوشته وقتی برای جلسه انجمن رفتم متوجه عمق ...

اگه برای هزینه ی شهریه مشکلی ندارین اصلا دولتی نزار ش ولی اگه ندارین باهاش کنار بیا

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم