2777
2789
عنوان

چجوری پسرم رو از شیشه شیر بگیرم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 32 پست
ااا جدی . تاثیر داره ؟؟ نگه برو بشور😂😂😂

من دخترمو اينطوري گرفتم 

صبر زرد چربه هر چقدر بشوري پاك نمي شه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضى ها سر شيشه رو گشاد مى كنن ديگه خودش كمك كم از شيشه مى افته

اما من به روز موش اومده بود خونمون منم شيشه شير پسرم رو قايم كردم گفتم بچه هاى مامان موشه گشنه بودن شير نداشتن شيشه شير تو رو بردن تو كه مى تونى خودت غذا بخورى بچم هم با دلخورى گفت باشه اشكال نداره ☹️

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
من دخترمو اينطوري گرفتم  صبر زرد چربه هر چقدر بشوري پاك نمي شه

بعداینکه کلا شیر خشک ندادی . شیر پاستوریزه دادی ؟؟ من پسرم شیر پاستوریزه نمیتونه بخوره گلاب به روت اسهال میشه 😥 

بعداینکه کلا شیر خشک ندادی . شیر پاستوریزه دادی ؟؟ من پسرم شیر پاستوریزه نمیتونه بخوره گلاب به روت ا ...

بهش شیر دامداری بده

دین؛ از نظر عامه مردم حقیقت، از نظر خردمندان دروغ و از نظر حاکمان مفید است! #ادوارد_گابن
بعضى ها سر شيشه رو گشاد مى كنن ديگه خودش كمك كم از شيشه مى افته اما من به روز موش اومده بود خونمون ...

ااا جدی . چه بچه خوبیه . به پسرم بگم شیشه ات رو برده زمین زمان رو میریزه بهم 😅😅. ولی یکبار مریض شد بهش شیشر خشک باپرای اسهال دادم طمعش عوض شد اصلا نمیخورد . 

ااا جدی . چه بچه خوبیه . به پسرم بگم شیشه ات رو برده زمین زمان رو میریزه بهم 😅😅. ولی یکبار مریض شد ...

دلش برا بچه موشا سوخت البته سه سالش بود ديگه 

چون شيشه بود گذاشتم تا سه سالگى خورد 🤤

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
دلش برا بچه موشا سوخت البته سه سالش بود ديگه  چون شيشه بود گذاشتم تا سه سالگى خورد 🤤

آخی پس بزرگتر از پسرم بود . پسرم دوسال و دوماهش هست . نمیدونم بگیرمش یا نه زوده ؟؟ ولی روی غذا خوردنش خیلی تاثیر گذاشته .

مشکلی نداره ؟؟ چون پاستوریزه نیستن درسته؟؟

نه اتفاقا ازین شیرا خیلی بهتره معلوم نیست توش چی میریزن اصن یه رنگی ان بعضیاشون...اونو که گرفتی بذار روی گاز جوش بیاد بعدا شعله ش رو کم کن ۱۰ دقیقه جوش بخوره بعدا بذار یخچال که خیالت راحت باشه جوشوندیش

دین؛ از نظر عامه مردم حقیقت، از نظر خردمندان دروغ و از نظر حاکمان مفید است! #ادوارد_گابن
بعداینکه کلا شیر خشک ندادی . شیر پاستوریزه دادی ؟؟ من پسرم شیر پاستوریزه نمیتونه بخوره گلاب به روت ا ...

نه اذيت نشد

شير پاستوريزه رو با نبات بجوشون با ليوان ني دار بهش بده حتما

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞