2777
2789
عنوان

چجوری پسرم رو از شیشه شیر بگیرم 😑

347 بازدید | 32 پست

مامانهای باتجربه لطفا کمکم کنید تا منم بتونم پسرمو از شیر بگیرم . به خاطر شیر غذاش خیلی کم شده . ولی به شیر هم وابسته هست . نمیدونم چکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتشه؟ پسر من دوسالشه عاااااشق شیشه شه... روزا فقط توش ابمیوه میریزمو شربت.شبا یکی دو‌وعده شیر

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چند وقتشه؟ پسر من دوسالشه عاااااشق شیشه شه... روزا فقط توش ابمیوه میریزمو شربت.شبا یکی دو‌وعده شیر

پسر منم دوسال و دوماهش هست امتحان کردم آبمیوه اصلا توی شیشه نمیخوره فقط شیرو توش دوست داره 😑

دوسال و دوماهش 

شیر نریز 

آبمیوه و... بریز 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
امتحان کردم میگه این نه شیر 😯😯

😂😂😂😂😂😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
پسر منم دوسال و دوماهش هست امتحان کردم آبمیوه اصلا توی شیشه نمیخوره فقط شیرو توش دوست داره 😑

پسر من خالی خالی هم دوس داره 😲😐 نصف شب شیشه خالیشو از کنارش برمیداره میچپونه تو حلقش و میخابه 😁😁😁😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
آخی الهی یادته مگه 🤗

نه مامانم واسم تعریف میکنه...یه بار شیشه شیرمو میندازه تو سطل آشغال که دیگه بهم نده داداشم بهم میگه منم میرم از تو سطل برش میدارم میخورم😁😁

دین؛ از نظر عامه مردم حقیقت، از نظر خردمندان دروغ و از نظر حاکمان مفید است! #ادوارد_گابن