2777
2789

پسری که با باباش زندگی نمیکنه تنها زندگی میکنه چون مامان ناتنی داشته خیلی اذیتش کرده بودن بچگیا 

الان ۲۴ سالشه 

پیشنها ازدواج  بده اوکیه؟؟؟

ما بقی شرایط هاش خیلی خوبه

فقط نگران این قضیه شدم 

بنظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی چقدر سختی کشیده 

حالا چه ربطی داره که نگران شدی؟

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

خیلیا هستن با خانواده زندکی میکنن اما مشکل اخلاقی ک رفتاری و روحی دارن..

حتما مشاوره قبل ازدواج برین جای خوب خیلی تاثیر داره 🌸

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

اسی تحقیق کردین راجبش کامل؟

از ازهمه نظر تو تحقیقات اوکی هست و ایده ال شما هست یه مدت رفت وآمد کنید تو رفت وآمدا بیشتر دستت میاد اخلاقیاتش

بعدا جواب بده آره یا نه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اسی تحقیق کردین راجبش کامل؟از ازهمه نظر تو تحقیقات اوکی هست و ایده ال شما هست یه مدت رفت وآمد کنید ت ...

پیشنهاد ازدواج  داد ۳ ماهی حرف بزنیم اوکی شدیم ازدواج  کنیم شرایط های من محیاست 

گفتم خب اخلاقت رفتارت بحث مالی همه چی که خوبه به دلم نشست همه جوره

ولی میگم این تنهایی زندگی کرده خونوادش برام مهم نباشه واقعا؟؟

رفت و آمد هم نمیتونم خونوادم اونقد روشن فکر نیستن

پیش مادر پدرش بزرگ نشده مگه خونواده همسر مهم نیست؟

مهم هست 

ولی وقتی اذیت میشده ناچار بوده به جدا زندگی کردن 

یه پسر با همین شرایط می شناسم از ۱۸ سالگی جدا زندگی کرده تا الان که ۳۴ سالشه 

همیشه میگه حسرت دارم که برم خونه بابام و بهم روی خوش نشون بدن 

اما خدایی همسر خوبیه و خانمش خیلی ازش راضیه

بهتره از مشاور هم کمک بگیری

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

پیشنهاد ازدواج داد ۳ ماهی حرف بزنیم اوکی شدیم ازدواج کنیم شرایط های من محیاست گفتم خب اخلاقت رفتار ...

رفت وآمد زیر نظر خانواده ها نه پنهانی

خانداده اش اومدن برای خواستگاری؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مهم هست ولی وقتی اذیت میشده ناچار بوده به جدا زندگی کردن یه پسر با همین شرایط می شناسم از ۱۸ سالگی ج ...

اینم جدا زندگی کرده خونه درست کرده ماشین خریده میگه خیلی عذاب کشیدم از تنهایی 

میخوام ازدواج  کنم ازت خوشم اومده 

منم گفتم شرایطت همه چی اوکیه

ولی بحث خونوادش خیلی منو نگران کرده 

صدردصد قبول میکنم البته اگه وضع مالیشم عالیه مهربون باشه ورزشکار باشه قیافشم خوب باشه اوکیه

کسی نیست که بخواد تو زندگیم دخالت کنه

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤