2777
2789
عنوان

اخلاق آشغالم با پدر و مادرم😭😭😭💔 لطفا کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 47 پست
پس ادامه بلوغته هرسال یذره افتاده تر میشی ولی خب دیره خودت هم کمک کن تا بحران بلوغت رد بشه باید یه ک ...

مثلا من هیچ وقت تنها بیرون نمیرم 

تو مدرسه بغل دستی ندارم

کلا تنهام 

ارتباط اجتماعی و اعتماد به نفسم داغونه

مثلا شاید تنها تا کوچه یا خونه خواهرم فقط رفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم😭 از بچگی روانی و پرخاشگر بودم تا الانشخصیتم شده اصلا جای عمومی هم میرم بدترین رفتار رو دارم ...

ببین خودتو تنبیه کن

مولا من اگر بخوام بچه مو بزنم، خودمو جاش میزنم .

تقریبا دیگه دست بزنم قطع شده روش.

اگر تحقیرشون کردی بیرون خودتو جوری با حرف زدن تحقیر کن ک مزه ی بدشو بچشی و تکرارش نکنی .

نمیدونم چه تنبیهی اما خودتو تنبیه کن تا دیگه تکرار نکنی.

مثلا خودتو از کارایی ک دوست داری مثل دیدن دوستات و یا گردش بعنوان تنبیه تعلیق کن.

یا اگر تشویق تاثیرگذاره هرجا خشمتو قورت دادی برای هودت فیلم دانلود کن و بستنی و خوراکی بخر .

خلاصه ببین با تشویق یا تنبیه درست میشی اونکارو کن.

آفرین ب فهمت ک خودت متوجه هستی

مثلا من هیچ وقت تنها بیرون نمیرم تو مدرسه بغل دستی ندارمکلا تنهام ارتباط اجتماعی و اعتماد به نفسم دا ...

اتفاقا خیلی خوبه گاهی تنها هم برو جاهایی که اجازه داری .هم تنهایی خوبه هم بابقیه بودن .هنوز زیاد وقت هست برای قوی کردن ارتباطات نگران نباش .

لایک نکنید .توروخدا 
باشه مرسی

درضمن شما ظرفیت  خوبتر شدن رو داری اگه نداشتی همچین چیزایی رو بهش فکر نمیکردی دونه دونه کارهای بدت رو دقت کن ببین بجز واکنش تند دیگه چه واکنش های بهتری میتونستی جایگزین کنی و نکردی .

لایک نکنید .توروخدا 
از خودم بدم میاد💔زندگیم رو هوااایت مطمئنم من اینده ندارم چون بدترین رفتار ها رو با پدر مادرم داشتمت ...

عزیزم🥲

از این به بعد خوب باش باهاشون/پدرمادرا میبخشن/مهربونن

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤