2777
2789
عنوان

اخلاق آشغالم با پدر و مادرم😭😭😭💔 لطفا کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خانواده هروقت ببینن بچه بی صدایی شدی و واکنش هات معمولی وخوبن انگار دنیارو بهشون دادن .پس دست خ ...

چجوری؟؟ من وقتی از مدرسه میام اخلاقم گنده 

صبح به زور از جام پا میشم

شب دیر میخوابم یا کلا برنامه خوابم بهم میریزه 

نمیتونم زیاد غذا بخورم 

از ترس مشکل مثانه عصبیم آب نمیخورم از تشنگی میمیرم و نمیخورم فقط چون تکرر ادرار دارم

وگرنه مثانه سالمه

اول برو دکتر به چکاپ کامل کامل حتی هورمونی برات بنویسه

بعد برو تراپیست درست و حسابی پیدا نکردی نرو

سعی کن یکم خودتو رها کنی و با کارای کوچیک شروع کنی حالتو بهترکنی

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

تو.دوران بلوغی عزیزم طبیعیه

ینی چی که طبیعیه

بخدا گناهه

من بدترین رفتار رو دارم باهاشون از دستم ناراحتن نننباید اینجوری باشه وگرنه من به هیچ جا نمیرسم و بدبخت میشم و مامان بابام ناراحتتتت میشت

آره آزمایش دادم قبلا

پس ادامه بلوغته هرسال یذره افتاده تر میشی ولی خب دیره خودت هم کمک کن تا بحران بلوغت رد بشه باید یه کارهای خاصی انجام بدی مثلا فرم صورتت رو از حالت جدی و اخمو به معمولی تغییر بده .دوم یکی دوتا گلدون طبیعی و یه آبپاش کوچک خشکل تهیه کن بذار تواتاقت و ازشون مراقبت کن .

سوم سعی کن گه گاهی یه کارایی مثل سالاد درست کردن یا گرد گیری یا اتو زدن رو انجام بدی .کلا وقتی آفتاب خیلی پهن شده همه جا نباید بیدار بشی بداخلاق میشی .شب ها دیر تر از ۱۱ واسه بدن خیلی مضره بخوای بخوابی مسواکتو بزن برو توی تختت گوشی هم خاموش کن

لایک نکنید .توروخدا